ΈΨΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.


Κι ένα άλλο ανέκδοτο εκ Πιερίας.
Ή καλύτερα, εκ Πιερικού, εκ του μάτς με την Λάρισα.....
Μόνο τέσσερα έφαγε ο Πιερικός, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Βγαίνει ο ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (χα χα χα) και λέει....
"Στο μάτς είχαμε ευκαιρία να δώσουμε, ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τις είχαν...."
χα χα χα 
Και που λες, Γιάννη μου, ήταν ο Τοτός...... 
χα χα χα
ΆΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ......
Ρώτησες τι έγινε με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και την ...ψυχή του;
Νομίζω πως μόνο εκείνη ξέρει τι ζήσαμε στην Λάρισα!
Ά ξέχασα.
Προπονητής λέει στον Πιερκό είναι κάποιος που έπαιξε κάποτε μεγάλο ποδόσφαιρο σε μεγάλη ομάδα της χώρας.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΦΟΡΑΕΙ.
Όνομα δεν λέω, διότι μπορεί να του κάνω ζημία.
Προπονητής του Πιερικού είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

9 σχόλια:

  1. opios pei oti o foiros einai proponitis tis omadas tha faei 10 mines filaki kai apomakrinsi apo ta gipeda ! ante vre lamogia , karagkiozides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο κριτική καλόπιστη και άλλο κράξιμο. Σε μία πόλη που η πλειοψηφία βάζει τις ομάδες του ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης πάνω από τον ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας , σε μία πόλη που ο κόσμος της << ντρέπετε >> να φορέσει το κασκόλ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και να πάει στο γήπεδο και να φωνάξει ΠΙΕΡΙΚΟΣ ,σε μία πόλη που ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για πολλούς είναι δευτερο τρίτη επιλογή τι μπορείς να περιμένεις?
    Με το κράξιμο δεν πας πουθενά , περιμένουμε προτάσεις λύσεις ώστε να ανακτήσουμε την αίγλη μας όχι τζάμπα κράχτες.
    Η Λάρισα της 8 θέσης της β εθνικής είχε σχεδόν 3.000 εισιτήρια περίπου 6.000 κόσμο , εσείς που κράζετε τι έχετε να πείτε για το κόσμο της πόλης μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tigka stin paparia o kerailidis.

    geia sou re kerailidi me tin antiathinaiki sou kyriaki.

    alitheia kai stin athina otan douleuess (plironosoun arage) ta idia eleges?

    asxoleisou me ton mpaok, me ola ta noumera poue xeis mazepsei sto radiofono sou kai stin ekpompi sou kai ase ton pieriko


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιο γραφικος απο τον Κεραηλιδη πεθαινεις...

    Αν εισαι ΤΟΣΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ οσο λες,τοτε γιατι δεν κανεις μια εκπομπη για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μονο και ασχολεισαι με γριες,τουρκους και σκουλικα καθε Κυριακη;

    ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ! Οσες πικρες αντεξα, αλλες τοσες αντεχω...
    Μια ζωη στο πλάι σου, Μελανολευκη ΙΔΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος νουμερο 3... ΄΄με ολα τα νούμερα που εχεις μαζεψει στο ραδιόφωνο σου''
    Απαντηση: Εμεις φίλε που κανουμε εκπομπη στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ μονο για τον ΠΙΕΡΙΚΟ ειμαστε νουμερα εε? Εμεις που εχουμε το μονο μπλογκ που μιλαει αποκλειστικά και μονο για τον Πιερικο ειμαστε νουμερα εε? Εμεις που οταν ολοι χαϊδεύουν αυτιά λεμε τα πράγματα ως εχουν ειμαστε τα νουμερα του ραδιοφώνου ? Εμεις που ειμαστε μολις 17 ετων και κανουμε τοσο εργο αφιλοκερδώς μονο κ μονο επειδη γουσταρουμε Πιερικο ειμαστε τα νουμερα? και εσυ που γραφεις σαν ανώνυμος και μας διαβάζεις κιολας εισαι Πιερικος ? Ε λοιπόν μαθε οτι εισαι μεγάλος ΞΕΦΤΙΛΑΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε σεις...Καταρχην οσες φορες σας ακουσα στο ραδιο, περισσοτερο μουσικη ακουγα παρα νεα της ομαδας.Μιση ωρα μουσικη,10' διαλειμμα, 10΄ΑΝΑΓΝΩΣΗ των νεων των αλλων ομαδων (λες και δεν μπορουμε αν θελουμε να μπουμε να τα διαβασουμε μονοι μας στις γνωστες αθλητικες ιστοσελιδες),ε και οτι ωρα περισσευε ή θα λεγατε κανενα ανεκδοτο μπας και γελασει κανεις ή τιποτα τετοιο.Αυτο,λυπαμαι,αλλα δεν λεγεται εκπομπη.Λεγεται ΧΑΒΑΛΕΣ.Τωρα για το οτι λετε τα πραγματα με το ονομα τους,εδω γελαμε.Διοτι με οσους παικτες ειστε φιλαρακια τα καλυπτετε και δεν τα κραζετε για την αποδοση τους και την αδιαφορια τους,σε οσους παλι δεν γνωριζετε προσωπικα ναι εκει ειστε πολυ...σκληροι!Αφιλοκερδως; Χαχαχα...Οι διαφημισεις στα πλαγια της σελιδας τοτε τι ειναι ρε; Ετσι μπηκαν για φενγκ σούι ; Τωρα αν εγω παλι ημουν 17 χρονων, δεν θα εκανα τον δημοσιογραφο, αλλα θα ημουν ενεργο μελος στον συνδεσμο της ομαδας,θα ημουν στην κερκιδα για την ομαδα μου καθε φορα να τραγουδω,εφοσον την αγαπατε οσο λετε. Ολα αυτα σας τα γραφω οχι για να σας την πω αλλα για να σας κανω καλυτερους.Αν θελετε βεβαια τη γνωμη μου ακολουθηστε τα και δεν θα χασετε.Φιλικά,ενας φιλαθλος του Πιερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μην βγάζετε Κόμπλεξ αφήστε τα παιδιά να κάνουν την δουλειά τους. Αν δεν ήταν και αυτοί θα καθόσουν να ανανέωνες κάθε λίγο τα Αθηναϊκά σάιτ. Όσο για το ραδιόφωνο μια χαρά ενημερώνουν μην έχεις και παράπονο αφου τοσα χρόνια δεν υπήρχε κάτι τετοιο. Όρεξη και μεράκι να υπάρχει αφου αγαπάνε τοσο πολυ την ομάδα και επελεξαν αυτόν τον δρόμο.

      Ένας από την σκεπαστή μεριά...

      Διαγραφή
  7. Βάλε λίγο το όνομα σου για να σου απαντήσω οπως πρεπει..
    --------------------
    Γιώργος Σιδηρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kerailidi exeis katantisei poli grafikos k kourastikos mazi! toulaxiston min ek8eteis ton eauto sou...katse diavase auta pou grafeis, na deis ti les!k an isoun esu anagnwstis, 8a sou aresan arage ola auta pou grafeis? de nonizw..mallon eisai ma8imenos ston aera tis A8inas, opou k kaneis de gnwrizei ti ekanes ekei..Opote mi sunexizeis!Mikri i Katerini! Mpravo paidia tou Pierikosnews! kanete kali douleia! kali sunexeia k kales giortes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!