Επιστροφές στον Πιερικό. Ικανοποίηση για Παπατόλιο



Γύρισαν ήδη σελίδα στην ομάδα της Κατερίνης και δε στέκονται στο «βαρύ» 5-2 από την Καλλονή στη Μυτιλήνη, αφού υπήρχαν και αρκετές απουσίες. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η βράβευση του Κώστα Αποστολίδη από την ομάδα της Λέσβου, που δεν ξέχασε την προσφορά του εκεί για ένα χρόνο (πριν μια διετία, τη χρονιά της ανόδου στη Β΄ Εθνική).
Σειρά για τους μελανόλευκους έχει ο εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα και σιγά-σιγά «στρώνει» το πρόγραμμα για τον Πιερικό, αφού ήταν πολύ… βαρύ τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Οι Κατερινιώτες είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν το θρίαμβο του πρώτου γύρου, όταν νίκησαν 0-1 στην Καβάλα με γκολ του Ντάνι. 

Ο Ισπανός επανέρχεται στη διάθεση του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού, καθώς πήρε ανάσες, όπως και ο Μπόγιαν Ντόικιτς. Επίσης, το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται η επιστροφή του Ζόραν Μπελόσεβιτς από τη Σερβία, ο οποίος θα είναι και εκείνος διαθέσιμος, ενώ ο Χρήστος Ελευθεριάδης γυρνά από τιμωρία.
Έτσι, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες απουσίες, ενώ κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Λαζαρίδης, αλλά δεν αποφασίστηκε πότε θα εκτίσει την ποινή του. Τέλος, ικανοποίηση επικρατεί στον Πιερικό για τον νεαρό αμυντικό χαφ, Θάνο Παπατόλιο, που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να καθιερώνεται και παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής.

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!