Πιερικός-Καβάλα 1-1 : Η βαθμολογία των ποδοσφαιριστών μας


Στον σημερινό αγώνα μερική παίκτες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, αν και μερική βελτιώθηκαν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Για να δούμε αναλυτικά την βαθμολογία των ποδοσφαιριστών μας.


Παπατολίκας 6

Από τους πιο χρήσιμους παίκτες στο γήπεδο, μπορεί να μπερδεύτηκε στο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά στην συνέχεια πήρε όλοι την ομάδα πάνω του ‘’κατεβάζοντας τα ρολά’’ σε κάθε επίσκεψη-αντεπίθεση της Καβάλας.

Ιορδανίδης 4 

Η τύχη σήμερα του γύρισε την πλάτη. Βοήθησε στην άμυνα διώχνοντας ασφαλής την μπάλα. Στην συνέχεια ο ίδιος αποβλήθηκε από το παιχνίδι με κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Ντο Σάντος κάτι όμως που ήταν λάθος του διαιτητή καθώς ο Λαζαρίδης καλυπτόταν από την άλλη μεριά και δεν ήταν ο τελευταίος παίκτης.


Ντόικιτς 4

Ο Μπόγιαν αν και μέσα στο γήπεδο φαίνετε ψύχραιμος όταν βρίσκεται στην άμυνα, αλλά είναι αυτός που μπορεί κιόλας με ένα λάθος του να ανατραπούν τα πράγματα, είναι ασφαλείς αλλά ταυτόχρονα και φόβος στην άμυνα.

Λαζαρίδης 5

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη καθώς από τα δεξιά στο δεύτερο ημίχρονο δεν περνούσε κυριολεκτικά ‘’τίποτα’’. Έδειξε πάθος τα έδωσε όλα και για αυτό κερδίζει μια θέση στην ενδεκάδα.

Γιαζιτζόγλου 5

Ξεκίνησε αριστερό εξτρέμ , βρέθηκε αριστερό μπακ. Έβγαλε πολλές αξιόλογες σέντρες και ήταν αυτός που θα μπορούσε να γυρίσει τον αγώνα καθώς στο 80’ έμεινε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Αποστολίδης 5

Είναι από τα μεγαλύτερα κορμιά στην ομάδα και πάλι αντί να γεμίσει την περιοχή, εκτελούσε αράουτ και στημένες φάσεις. Καλές μεταβιβάσεις στο κέντρο και καλή οργάνωση παιχνιδιού. Αργός στις πάσες.

Μασάδο 4

Καμία σχέση με τον Φαμπίνιο του πρώτου γύρου, αργός και δεν έχει σωστή σκέψη όταν πρόκειται να γεμίσει την περιοχή και να δώσει μακρινές μπαλιές.

Μπελόσεβιτς --

Ουσιαστικά ανύπαρκτος με λάθη σε όλους του τομείς, βγήκε πάλι πρώτος αλλαγή (αν και ο κόσμος φώναζε να βγει πιο νωρίς) .Παίκτης που πρέπει να καθίσει στον πάγκο να ηρεμήσει. Η αλλιώς να επιστρέψει στην χώρα του.

Mανίκας 5

Πήρε την θέση στην βασική ενδεκάδα, στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός, ήταν αποτελεσματικός στις φάσεις του, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο και κυρίως στα τελευταία λεπτά έδειξε κόπωση. Επίσης μπορούσε να γυρίσει και αυτός το παιχνίδι αφού έχασε ένα τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, όμως έχασε τελευταία στιγμή την μπάλα.

Ελευθεριάδης 6

Τεχνίτης από τους λίγους στην ομάδα, χρειάζεται πάντα και δεν βλέπουμε τον λόγο να τον βγάζει αλλαγή ο τεχνικός του Πιερικού στο 2ο ημίχρονο. Ήταν αυτός που κέρδιζε τις εντυπώσεις με την μπάλα στα πόδια και με τις εκτελέσεις των στημένων του.

Ντάνι 5

Έπαιξε σαν ‘δεκάρι’ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολύ καλύτερος από τα τελευταία παιχνίδια καταφέρνοντας να σπάσει το ρόδι και να σκοράρει ξανά δίνοντας μια φρεσκάδα και αλλαγή στο κλίμα της ομάδας μας.


ΑΛΛΑΓΕΣ: 


Παπατόλιος 3

Δεν κατάφερε να δείξει κάτι σημαντικό. Δείχνει να τον έχει σε εκτίμηση ο Φοιρός αλλά σε κάτι τέτοια ‘βαριά’ γήπεδα, θέλει να παίζεις με την εμπειρία, λάθος που τον έριξε στα βαθιά σήμερα.

Kαθάριος 4

Έριξε πολύ τρέξιμο από την ώρα που μπήκε, είχε καλές κινήσεις, αλλά λάθος μυαλό. Μπορούσε να δείξει κάτι παραπάνω αν και είναι αρκετά βελτιωμένος.


---------------------------------------------------------
Φοιρός 4 


Στο ημίχρονο μετέδωσε στους παίκτες του επιθετικότητα κάτι που το είδαμε καθαρά στον αγωνιστικό χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!