Σεχολάρι : Θα δώσουμε το 100% και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε








P.News:4 ΣΤΑ 4 Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? 

Σεχολάρι:Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη απο τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί που ξεκινήσαμε. 

P.News:ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ?

Σεχολάρι:Ξέρουμε οτι το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Εργοτελη θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά όλα τα παιδιά δουλέψαμε πολύ καλά ολη την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100%. Στόχος είναι να πάρουμε οτι καλύτερο αποτέλεσμα μπορούμε και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε.

P.News:ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΑΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ?

Σεχολάρι:Σίγουρα έχουμε σημαντικές απουσίες, ομως πιστεύω ολα τα παιδιά ειναι έτοιμα να αρπάξουν της ευκαιρίες που τους δίνονται. Το γεγονός αυτο δεν πιστεύω οτι δεν μας επηρεάζει αλλα μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες.  

P.News:Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΤΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΟΡ ?

Σεχολάρι:Ο Ντάνι είναι ένας παίκτης με ποιότητα και πολύ μεγάλη εμπειρία που σίγουρα θα λείψει απο την ομάδα. Όσων αφορά εμένα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε αυτήν την θέση αν επιλέγω , παρόλα αυτα θα δώσω το 100% και θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω στης δυσκολίες του παιχνιδιού  Τέλος θα παλέψουμε όλοι για ενα θετικό αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!