H συνέντευξη τύπου του αγώνα Εργοτέλης-Πιερικός


Σίνισα Γκόγκιτς (τεχνικός Εργοτέλη)"Νομίζω ο Πιερικός είχε 4-5 απουσίες τα καλύτερα όπλα του Ήρθαν, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν κλείστηκαν Δεν προσπάθησαν να κάνουν καθυστερήσεις Στο πρώτο μέρος ίσως λόγω ζέστης ίσως λόγω κούρασης από το παιγνίδι με τον Απόλλωνα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δε βρήκαμε ρυθμό ούτε και αμυντική λειτουργία καλή. Μάρκαρε ένας οι υπόλοιποι έβλεπαν, έβγαινε ο Ουέλινγκτον ψηλά κι οι δυο στόπερ δεν κάλυπταν. Θα μπορούσε ο Πιερικός να κάνει ζημιά εκεί αν ήταν πιο έμπειροι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλά και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν τυχεροί γιατί η μπάλα τιμωρεί. 
Μετά το γκολ, ο Πιερικός είχε μια καλή σέντρα στην καρδιά της άμυνας και εκεί δεν έσπρωξε κάποιος τη μπάλα. Θέλουμε να μην έχουμε άγχος ως το τελευταίο λεπτό. Να καθαρίζουμε τα παιγνίδια. Εύχομαι να βρει το δρόμο του ο Πιερικός. Εμείς έχουμε κι άλλο ντέρμπυ και από σήμερα σκεφτόμαστε αυτό. Χρόνια πολλά στον Γρηγόρη Αθανασίου αλλά δεν πήρε καλό δώρο. Για ευκαιρίες, είναι από την αρχή του χρόνου το πρόβλημα. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα στις προπονήσεις αλλά είναι θέμα ποιότητας, καθαρού μυαλού και ηρεμίας. Πιστεύω να βρούμε λύση στο εύκολο γκολ γιατί τότε θα είχαμε ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Ο Μπουχαλάκης δεν ξέρει τι έχει πάθει, αν είναι τράβηγμα ή τσιμπήματα. Παίζει συνέχεια και είναι και θέμα κούρασης. Αν παίζεις επιθετικά πρέπει να προσπαθείς 90 λεπτά και είναι πολύ τρέξιμο. Ξεκουράσαμε και έμπειρους παίκτες εν όψει της Τετάρτης. Μπρούνο: καθυστέρησε γιατί δεν έκανε τίποτα στη Βραζιλία. Άλλοι παίκτες έτοιμοι σε 4-5 μήνες κι εκείνος ήρθε σε 10! Πιστεύω να βρει ρυθμό γιατί έχει ταλέντο ". 
Γιάννης Συμεωνίδης (βοηθός προπονητή Πιερικού)"Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ξέραμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται πρώτη Φάνηκε και στο γήπεδο αυτό Στο πρώτο μέρος μπήκαμε καλά αλλά δεχθήκαμε γκολ σε καίριο σημείο του παιγνιδιού και αγωνιστήκαμε.... Στο δεύτερο είπαμε να πιέσουμε παραπάνω τον αντίπαλο και έτσι μπήκαμε. Πάλι στην αρχή δεθήκαμε ένα γρήγορο γκολ κι έχουμε άπειρα παιδιά. Δε μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο παιγνίδι. Ήταν καλύτερος ο Εργοτέλης και στο τέλος δίκαια νίκησε. Έχουμε δύσκολο παιγνίδι στη συνέχεια και εύχομαι καλή συνεχεία στον Εργοτέλη ".
Γρηγόρης Αθανασίου (ποδοσφαιριστής Εργοτέλη): «Καθ 'όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον Πιερικό Πετύχαμε γρήγορο γκολ δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και στόχος μόνο η νίκη στο επόμενο παιχνίδι..".
Κώστας Αποστολίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού)"Βρεθήκαμε να χάνουμε με γκολ στα δεκάλεπτα των ημιχρόνων Πιέσαμε και σκοράραμε μεταφέροντας πίεση στον Εργοτέλη Βάση ευκαιριών θα μπορούσε να έχει πάει αλλιώς το παιγνίδι Είχαμε πολλές απουσίες αλλά ανταπεξήλθαμε Κρατάμε την προσπάθεια για να τη χρησιμοποιήσουμε στο δύσκολο ματς που έχουμε ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!