Με στόχο το Θετικό Αποτέλεσμα στην Κρήτη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ταξίδεψε σημερα για την Κρήτη ο Πιερικός όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Εργοτέλη σε ένα δυνατό αγώνα χωρίς καμιά απο της δυο ομάδες να θεωρείται φαβορί.

Ο Πιερικός έρχεται απο ρεπό πράγμα που σημαίνει οτι είναι ξεκούραστος έχοντας στης τελευταίες αγωνιστικές ενα αήττητο 4χ4 πράγμα που επίσης δίνει ψυχολογία στην ομάδα του Φοιρου για να διεκδικήσει και την νίκη στο ντέρμπι των μελανόλευκων.Απο την αλλη όμως οι πολλές απουσίες στην αποστολή (τιμωρημένοι : Γιαζιτζόγλου,Φαμπίνιο,Μανίκας) αλλά και ο τραυματισμένος Ντάνι που δεν πρόλαβε να μπει είναι τα μεγάλα κενά της ομάδας. 
Απο την αλλη ο Εργοτέλης έρχεται απο ήττα στο ντέρμπι κορυφής κάτι που δίνει περισσότερες ελπίδες στον Πιερικό να διεκδικήσει την ισοπαλία η και κάτι παραπάνω. 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
Βασιλειαδης ,Αποστολιδης,Μπαμιχας,Παπατολικας,Σεχολαρι,Νικου,Ιτσιος,Ελευθεριαδης,Μηχαηλιδης,Καθαριος,Παναγιωτιδης,Πολιτης,Καραγκουνης,Ανδριοπουλος,Παπατολιος,Μπελοσεβιτς,Ντοικιτς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!