Πολίτης: Κάτι δείχνει το αήττητο Πιερικού

Mikriliga.com

Έχοντας… φορτίσει τις «μπαταρίες» από το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Πιερικός είναι αποφασισμένος να κάνει τη «ζημιά» το Σάββατο στο Ηράκλειο με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, για να επεκτείνει σε πέντε αγωνιστικές το αήττητο σερί του. Βεβαίως, ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Φοιρός, θα έχει αρκετές βασικές απουσίες, όπως οι τιμωρημένοι Μανίκας, Φαμπίνιο καιΓιαζιτζόγλου, ενώ αμφίβολος είναι οΝτάνι.

Αυτό ωστόσο δεν πτοεί την ομάδα της Κατερίνης και αποτυπώνεται στις δηλώσεις του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, Δημήτρη Πολίτη. Ο πρώην μέσος της Επανομής και της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που αποκτήθηκε το χειμώνα και μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ (ίσως προτιμηθεί τώρα εκεί, απόντος του Γιαζιτζόγλου), αλλά και «δεκάρι», ανέφερε αρχικά στη mikriliga.com για τη δύσκολη «μάχη» της Κρήτης: «Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι εξίσου δύσκολο με το προηγούμενο εκτός έδρας, με τη Νίκη Βόλου, στο οποίο προηγηθήκαμε και τελικά δε χάσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών κάτι δείχνει, μαρτυρά μια πρόοδο, δεν έρχεται τυχαία. Το παιχνίδι στην Κρήτη εκτιμώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι εμείς πλέον παίζουμε πιο απελευθερωμένα και ότι το άγχος θα το έχει ο Εργοτέλης, που παίζει στην έδρα του, θέλει την άνοδο και προέρχεται και από ήττα. Ο αντίπαλός μας δείχνει πολύ καλό πρόσωπο φέτος και είναι πρώτος για πολύ καιρό. Θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το κλίμα βελτιώθηκε με την έλευση του κ. Φοιρού και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Με οδηγό την καλή ψυχολογία και το θετικό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε στα τελευταία ματς, πάμε για κάτι θετικό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Συνεχίζοντας, ο Δημήτρης Πολίτης συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στον Πιερικό, είναι τιμή να παίζω σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Προσπαθώ να δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου, για να βοηθήσω την ομάδα και να διακριθώ μέσα από την ομαδικότητα. Όσο για τη θέση, δεν έχω πρόβλημα, είναι θέμα προπονητή που θα με χρησιμοποιεί. Έχω συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια και εννοείται ότι θέλω να είμαι και του χρόνου στην Κατερίνη».

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!