Έπεσαν με Ψηλά το κεφάλι οι Νέοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, κέρδισε με 3-1 την ομάδα του ερασιτέχνη Πιερικού.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-0 για τον Αχιλλέα), έδωσε το δικαίωμα στον Δημήτρη Παπούλα να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια ή ακόμη, δεν έχουν αγωνισθεί καθόλου.
 Έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι στα νέα παιδιά της ομάδας του Πιερικού, που αξίζει να πούμε ότι στάθηκαν πολύ καλά απέναντι σε παίκτες που αγωνίζονται σε μια σκληρή και δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Δ΄εθνική και μάλιστα πρωταγωνιστούν.

Οι νεαροί παίκτες του Πιερικού άνοιξαν το σκορ με τον Τσιώμη αλλά στη συνέχεια δε μπόρεσαν να αντέξουν στην πίεση του Αχιλλέα που πέτυχε τρία τέρματα με τον Μπαγλαρίδη να ισοφαρίζει και τον Τσιαμπέρα με δύο δικά του τέρματα να διαμορφώνει
το τελικό 3-1.

Ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός δια στόματος του Γενικού Αρχηγού του Γιώργο Ναρίνογλου, θέλει μέσα απο το Pieriasport να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την πολύ καλή φιλοξενία που έτυχε στο μεταξύ των δυο συλλόγων αναμέτρηση.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Λαφατζής, Μπαγγέας, Αδαμίδης (46΄Μπεκιάρης), Γκόλιας, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης (65΄΄ Τσιαμπέρας), Μπέης, Ευαγγελόπουλος, Αγγελάκης, Κωτσιαρίδης, Νάκας (85΄ Πανανός).
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τσιλεγγερίδης, Ερμάλ (85΄Τζήμας), Γεωργιάδης (80΄ Καρτσαμπάς Σ.), Μπλιούμης, Τόσκας, Ζούγκα, Τσιώμης, Καρτσαμπάς Α., Μησιούδης, Δαλαμήτρας (85΄Τσακιράκης), Νούλας.






pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!