Διαβεβαίωση Μώραλη για οικονομική στήριξη

Παρουσία του προέδρου της Super League, Γιάννη Μώραλη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΠΑΕ. Η σχετική ενημέρωση της Ένωσης για όσα συζητήθηκαν, αναφέρει:
 Η σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε παρουσία  του Προέδρου της SUPER LEAGUE κ. Γιάννη Μώραλη. Στη  συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων.
 Συγκεκριμένα:
Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των προβλημάτων που βιώνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποφασίστηκε η από κοινού δράση, προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυση αυτών. 
Ο κ. Μώραλης έδειξε πλήρη κατανόηση στα ιδιαίτερα προβλήματα της FOOTBALL LEAGUE και με την παρουσία του παρείχε την διαβεβαίωση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλει ούτως ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Ένωσης, οι οποίες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!