Ισοπαλία στο "ντέρμπι" Α.Ε. Ποντίων-Πιερικός


Με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Πιεριίας.Ο Πιερικός άρχισε το παιχνίδι ουσιαστικά με την "δεύτερη" ομάδα καθώς μόνο 5 ήταν οι συνήθως "βασικοί",εκ των οποίων ο ένας είναι τερματοφύλακας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός έπαιξε αμυντικά κάτι που εκνεύρισε την αντίπαλη ομάδα.Η ΑΕ Ποντίων προηγήθηκε πρώτη με γκολ οφσάιντ του Λιπιρίδη.Ο Πιερικός θα μπορούσε να σκοράρει με τον Μηλιώτη οποίος μετά από πάσα του Μπουλάρι έκανε φοβερή κούρσα 35 μέτρων και βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα,αλλά το άγχος σε τέτοιες φάσεις τον εμπόδισε να σκοράρει και η μπάλα πέρασα ξυστά από το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Πιερικός ισοφάρισε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαϊράμι ο τερματοφύλακας έκανε λάθος έξοδο,κατάφερε να απόκρουση το σουτ,ωστόσο η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο ο Ιωσηφίδης που βρέθηκε μόνος του,έφερε το παιχνίδι στα ίσια...Το επόμενο 25λεπτό ο Πιερικός,έπαιζε με 10 παίχτες καθώς ο Ιωσηφίδης,έβγαλε την μπλούζα του,ενώ είχε κίτρινη κάρτα.Το χρονικό διάστημα αυτό,ο προπονητής του Πιερικού Σ.Τερζόπουλος διαχειρίστηκε  σωστά το παιχνίδι,έκανε αλλαγές,βάζοντας μέσα τους έμπειρους σε τέτοια παιχνίδια ποδοσφαιριστές  και η εστία του Πιερικού έμεινε ανέπαφη!

Πιερικός(Σ.Τερζόπουλος):Ζέρβας(C),Καλεντερίδης,Παπανικολάου,Γκαράτζιας,Βλάχος,Μπαϊράμι,Καραμπουλάκης,Μπουλάρι,Ιωσηφίδης,Μηλιώτης,Τόσκας.

Έπαιξαν και:Κατσαντώνης,Κουνδής,Πάσχος,Ρούντο,Παπαδημητρίου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!