ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17 3-1 (Η ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ)

Τελικός ήταν το σημερινό παιχνίδι της Κ17 του Πιερικού για να διεκδικήσει την συμμετοχή στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΜ (φάση των 8) στην αναμέτρηση ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΥΔΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17.

Η ονειρική διαδρομή έφτασε στο τέλος της,η ομάδα του Ηλία Μπαζακου μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και βρέθηκε να προηγείται απο νωρίς στο σκορ με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Παρσαντανιάν , κάτι που κράτησε μέχρι το 50' λεπτό του αγώνα που θεωρείται και φάση κλειδί για την συνέχεια αφού την ώρα που ο τερματοφύλακας της Κ17 του Πιερικού εχει μπλοκάρει την μπάλα με τα χέρια ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας ρίχνει την μπάλα απο τα χερια του τερματοφύλακα στο έδαφος αντικανονικά (με το χέρι  και ενώ όλοι περίμεναν οτι η πρώτη αντίδραση θα ηταν να σημειωθεί στον ποδοσφαιριστή κίτρινη κάρτα ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και ο ίδιος παίκτης σκόραρε.
Στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Κ17 παρα την πεσμένη ψυχολογία απο την τροπή του αγώνα δεν σταμάτησε την πίεση και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με ''2 κλασικές ευκαιρίες'' που δεν ευστόχησαν  απο τους Κόσμα και Καραμήτσιο με αποτέλεσμα η ομάδα του Κουδα να βρει δίχτυα 2 συνεχόμενες φορές στο 85' και στο 95' (Ενώ η ομάδα του Πιερικού βρισκόταν στην επίθεση).

**Τα επεισόδια δεν έλειψαν απο την αναμέτρηση όπου υπήρξε συμπλοκή ποδοσφαιριστών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τους διαιτητές, γεγονός το οποίο  είχε λήξη ομαλά.

** Δηλώσεις Ηλία Μπαζάκου:
Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, μας μένει η πίκρα για το άδικο γκολ αλλα δεν θα σταθούμε εκεί, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι και το τέλος της σεζόν με σκοπό να βελτιώσουμε όσο περισσότερο της ατέλειες μας.Η ονειρική πορεία τελείωσε.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17 2012-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!