Σχόλιο του PNEWS για το ΟΛ.ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Μια νέα λίστα που θα διαμορφώνετε από εδώ και πέρα στο Pierikosnews από τo δίδυμο του.Εδώ θα υπάρχει προσωπικώς σχολιασμός για το πως είδαμε εμείς τον κάθε αγώνα με τα μάτια μας και εκφράζουμε απόψεις, μπορείτε να σχολιάσετε από κάτω για το συγκεκριμένο θέμα δημιουργώντας μια συζήτηση για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-1 

Ότι δίνεις παίρνεις...και δυστυχώς μέσα από αυτόν τον αγώνα βγήκε μια αντίθετη άποψη από αυτό που είδαμε στο εντός έδρας με τα Γιαννιτσά, διαφορετική ομάδα, διαφορετική φιλοσοφία  διαφορετικό στήσιμο της ομάδας. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε να πάμε στον Βόλο τόσο χαλαρή σαν ομάδα και να χάσουμε από τα πρώτα τρία λεπτά ...Γιατί Κ.Ντούσαν ενώ δεν σας βγαίνει το σύστημα αυτό το χρησιμοποιείτε με αυτά τα νέα παιδιά ξανά και ξανά ; Βάλαμε τα ''πιτσιρίκια'' στο κάστρο να παίξουν με μια φορμαρισμένη ομάδα με λαό πάνω από 4.000 και καταπληκτική ατμόσφαιρα... ένας λόγος που επηρεάστηκαν οι παίχτες μας ήταν αυτός. Δεν θέλουμε να κρίνουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, για εμάς αυτή είναι ήρωες....Θα σταθώ στον προπονητή μας, ο οποίος έριξε την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ο ίδιος τους έβγαλε στο ''χόρτο'' με την φιλοσοφία μπες, χασέ και φύγε .. Δεν γίνετε ένας έμπειρος προπονητής να παίζει ΄΄νεανικά΄΄ σε ένα τέτοιο αγώνα, τα πράγματα δεν είναι χαλαρά εδώ, έτρεμαν σαν τα ψάρια η ποδοσφαιριστές μας, εδώ δεν φταίν αυτή.  Σίγουρα φταίει και η διοίκηση και ο κόουτς  ας δούμε την συνέχεια μεθαύριο στο Αγρίνιο και βλέπουμε.....  Για να δούμε τι θα δούμε.

-----------------------------------------
Γιώργος Σιδηρόπουλος

2 σχόλια:

  1. Μαθε γραμματικη λεω εγω που μου σχολιαζεις κιολας τσουτσεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που βριζεις τα παιδια πρεπει να εισαι πολυ μακακας μα παρα πολυ γελιαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!