Για μια νέα αρχή με τον Φοιρό στον πάγκο


Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη την Κυριακή στις 3 μ.μ τον Εθνικό Γαζώρου Σερρών.
Η ομάδα της Πιερίας που προέρχεται από δύο συνεχόμενες βαριές ήττες σε Βόλο και Αγρίνιο θέλει να επιστρέψει και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να ξαναποκτήσει το χαμένο έδαφος.
Ακολουθεί το παιχνίδι στην Πάτρα, ενώ την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ο Πιερικός θα παίξει στην Κατερίνη με το Θρασύβουλο.
Η ομάδα της Πιερίας στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν καλείται να πάρει τουλάχιστον δύο νίκες ώστε οι φίλαθλοι να ξαναδούν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν κάτι καλύτερο στην κατηγορία.
Χθες την προπόνηση έκανε ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Γιάγκου που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας παίκτη.
Στη σημερινή προπόνηση ίσως γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού, μετά την απομάκρυνση του Σέρβου προπονητή Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Η προπόνηση θα γίνει στις 3 το απόγευμα και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.
Η σερραϊκή ομάδα είναι ένας υπολογίσιμος και δύσκολος αντίπαλος και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κάνει πολλές ζημιές εκτός έδρας, αποσπώντας θετικά αποτελέσματα από ιστορικές ομάδες. 
Οι παίκτες του Πιερικού θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια την Κυριακή, ώστε να προσθέσουν το τρίποντο στο ενεργητικό τους, αλλά και να δώσουν χαρά και ικανοποίηση στους φιλάθλους που του στηρίζουν από την αρχή της περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!