«Αν δεν έλειπε ο Ντάνι σε αυτό το ματς, θα κερδίζαμε εύκολα»


Αν πριν το παιχνίδι στην Πάτρα έλεγαν στους ανθρώπους των μελανόλευκων ότι θα έφευγαν με ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή, μάλλον θα έμεναν ευχαριστημένοι. Η εξέλιξη του ματς όμως, το αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο διάστημα (αποβολήΤέλλου στο 37') και η γενική εικόνα, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τους Κατερινιώτες, αφήνει πικρή γεύση στον Πιερικό και μια αίσθηση… απωθημένου για το διπλό που μπορούσε εύκολα να έρθει. «Αν δεν έλειπε ο Ντάνι σε αυτό το ματς, θα κερδίζαμε εύκολα» σχολιάζουν στην ομάδα της Πιερίας, που είχε δυο δοκάρια, με Αποστολίδη και Μανίκα και αρκετές ακόμα κλασικές ευκαιρίες (κυρίως με Ηλία Μανίκα και Χρήστο Ελευθεριάδη). Σε κάθε περίπτωση, ο Πιερικός δείχνει βελτιωμένος μετά την έλευση του τεχνικού συμβούλου,Γιώργου Φοιρού, αφού είχε προηγηθεί το τρίποντο με τον Γάζωρο. Σειρά για την ομάδα της Κατερίνης έχει ο εντός έδρας αγώνας της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο, όπου μόνος στόχος είναι η νίκη και η συνέχεια στην ανοδική πορεία. Άλλωστε, οι τρεις επόμενες αγωνιστικές δεν προσφέρονται για… βαθμοθηρία, αφού υπάρχουν οι εκτός έδρας αγώνες με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη και ενδιάμεσα το ρεπό του δεύτερου γύρου. Από τους Μακεδόνες κόντρα στην ομάδα της Φυλής θα λείψει ο τιμωρημένος Παύλος Καθάριος, ενώ επιστρέφει από τιμωρία στην επίθεση ο Ισπανός, Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι.

1 σχόλιο:

  1. Aurio to gkol prepei noreis na mpei giana figei to axos apo ta pedia O ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ tha errthei na pejei amuntika.!!!!Aurio kalos na erthei o kurios O ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμτζίδης (Κοζάνης) tote HRA-PIERIKOS POY MAS ADIKISE TO MATS TIN APOBOLI NOREIS APO 8 ME 10 PEKTES EPEZE H OMADA EITAN 1-0 KAI STO 45 O DANO KANONIKO GKOL TO EDOSE OF-SAIT POU THA EITAN 1-1 TO KATHARA AURIO THA DEI TI SA PASEI!!!!!!!!!!OLOI GYPEDO GT PIERIKARA RE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!