Κάτι δεν πάει καλά με το Ολ.Βόλου-Πιερικός


Εταιρεία στοιχημάτων αρνείται να πληρώσει το 4-1 του Βόλου επί του Πιερικού


Διαβάστε για την άρνηση εταιρείας στοιχημάτων να πληρώσει το Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός 4-1 λόγω έρευνας για την "ακεραιότητα της αγοράς".


Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω: ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ;

Δε δέχομαι τη δικαιολογία ότι γίνεται έρευνα γιατί σημέρα το πρωί ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ να προσφέρεται ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!; και μάλιστα το over 2.5 σε 2.70!!!.

Αν θεωρείται ύποπτο έναν αγώνα και 2 ομάδες και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ δεν είναι δυνατόν να προσφέρεται την μία από τις 2 ομάδες για στοιχηματισμό γιατί η ερώτηση που έρχεται είναι: ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ;"
Σημ: Εννοείται ότι μετά το email εξαφανίστηκε το Over 2.5 & τώρα 11.30 το ξανέβαλαν στο 2.70.

&

H απάντηση της Sportingbet για την μη πληρωμή του στοιχήματος σε mail που έστειλα:
"Αγαπητέ Πελάτη STEFANOS,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι υπό έρευνα από την ESSA και την AGCC όσον αφορά την ακεραιότητα της αγοράς. Εώς ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος τα στοιχήματα θα παραμείνουν ανοιχτά βάση των κανονισμών της εταιρίας μέχρι το τέλος της έρευνας.
Αν χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια ή ενημέρωση, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το Email ή επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας μέσω του Chat

Με εκτίμηση
Anastasia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!