Μανίκας: Μας αδικεί η θέση που έχουμε


Ως ένα πολύ δύσκολο ματς χαρακτήρισε τον αγώνα με την Παναχαϊκή ο Ηλίας Μανίκας.Ο επιθετικός του Πιερικού, με δηλώσεις του στην mikriliga.com, στάθηκε στην ανάγκη κατάκτησης ενός θετικού αποτελέσματος:"Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Παναχαϊκή είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει οπωσδήποτε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα για να μην έχουμε στο μυαλό μας σενάρια για σωτηρία και τα συναφή. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε βαθμός σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι πολύτιμος".

Για την γενικότερη πορεία του Πιερικού τόνισε μεταξύ άλλων:"Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλους βαθμούς και να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η θέση που έχουμε μας αδικεί".

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του Γιώργου Φοιρού στην θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Ηλίας Μανίκας υποστήριξε ότι: "Όλοι γνωρίζουμε το πόσο πολύ καλός προπονητής είναι ο κ. Φοιρός. Η παρουσία του είναι πολύτιμη για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι με την παρουσία του η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη και θα ανέβουμε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα".

Mikriliga.com


Π. ΜΠΑΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!