Ο Μυστικός Δείπνος του Πιερικού

Από αρκετά… κύματα είχαν περάσει στο παρελθόν οι σχέσεις των Κώστα Παπαδόπουλου και Γιώτη Σατσίδη. Οι δυο άνδρες διατέλεσαν μαζί διοικητικά στελέχη του Πιερικού παλιότερα με μεγαλομετόχους τους Γιάννη Ντούμο και Δημήτρη Ελευθεριάδη, ενώ πριν δυο καλοκαίρια ανέλαβε τα ηνία της προεδρίας ο Κώστας Παπαδόπουλος, που βεβαίως παραμένει «κεφαλή» των μελανόλευκων μέχρι σήμερα.

Τότε το… γυαλί με τον Γιώτη Σατσίδη έδειχνε να «ραγίζει», με τον τελευταίο να θέλει χωρίς αποτέλεσμα να εμπλακεί στον Πιερικό μαζί με κάποιους ακόμα επιχειρηματίες και να εκδίδει καυστικές ανακοινώσεις με επικριτική διάθεση κατά της τωρινής διοίκησης, ειδικά μετά το τελευταίο ματς πέρυσι, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν η συντριβή από τον Ηρακλή Ψαχνών (4-0) άφησε εκτός πλέι οφ τους Κατερινιώτες.

Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες, εδώ και αρκετό καιρό, όπως την προηγούμενη δεκαετία. Ο Σατσίδης βοηθά εξωθεσμικά τον Παπαδόπουλο και τον Πιερικό, με τις σχέσεις τους να έχουν αποκατασταθεί απόλυτα και ουδείς αποκλείει πιο ενεργό σύμπραξή τους μελλοντικά. Προς το παρόν ο Γιώτης Σατσίδης δεν διαφαίνεται ότι θα αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο, ωστόσο, το δείπνο συσπείρωσης που παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ένα σαφές μήνυμα ενότητας και επιβεβαίωσης όλων των παραπάνω (δηλαδή της αμοιβαίας επαναπροσέγγισης).

Στα αγωνιστικά, δεν υπήρξε κάτι νεότερο, με την προετοιμασία για την αναμέτρηση του άλλου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη να συνεχίζεται χωρίς τους τιμωρημένους Μανίκα, Γιαζιτζόγλου και Φαμπίνιο και με τον Ντάνι να είναι αμφίβολος.



mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!