Δε χάνει ο Πιερικός με τον Γιώργο Φοιρό. Επιστροφή Ντάνι-Καρακατσάνη


Στόφα πρωταγωνιστή και «μέταλλο» έχει αποκτήσει τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Κατερίνης, με την έλευση του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού, που παίρνει το μάξιμουμ από τους παίκτες.


Με αντεπίθεση διαρκείας, οι μελανόλευκοι πήραν τις νίκες με Γάζωρο και Θρασύβουλο εντός και δυο ισοπαλίες στις δύσκολες έδρες της Παναχαϊκής και της Νίκης Βόλου (1-1 την Κυριακή, απόντων μάλιστα των βαρόμετρων που λέγονται Ντάνι και Φαμπίνιο), δείχνοντας ότι πλέον αποτελούν «σκληρό καρύδι» και δύσκολη… λεία για τον οποιονδήποτε.
Ο Πιερικός πλέον άφησε πίσω… 17 (!) βαθμούς την επικίνδυνη ζώνη και κοιτάει ψηλότερα, αφού βρίσκεται πιο κοντά στην πρώτη εφτάδα (μείον εφτά).

Το ζητούμενο για τους Μακεδόνες, που ειδικά στην άμυνα είναι βελτιωμένοι, είναι να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και να διευρύνουν το αήττητο σερί.


Πάντως, η ομάδα της Πιερίας έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική και έχει δυο εβδομάδες για… μίνι προετοιμασία, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, ευελπιστώντας να μην χαθεί ο καλός ρυθμός.

Με Ντάνι και… Καρακατσάνη!
Στο παιχνίδι με τους Κρητικούς αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι, αφού ο Ισπανός φορ εκτιμάται ότι θα έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.
Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο για φέτος σε αποστολή ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας, ο Πλάτων Καρακατσάνης, αφού ο έμπειρος μέσος έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και μετρά αντίστροφα.
Στο συγκεκριμένο ματς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μανίκας και Φαμπίνιο, ενώ πιθανότατα θα επανέλθουν από τραυματισμούς και οι Λαζαρίδης και Ελευθεριάδης. Τέλος, χαμόγελα σκόρπισαν οι εμφανίσεις του νεοαποκτηθέντα επιθετικού, Ηλία Μανίκα, που πέτυχε δυο γκολ με τα Γιαννιτσά και σκόραρε και μέσα στον Βόλο με τη Νίκη, δείχνοντας ότι εγκλιματίστηκε άμεσα, ενώ δεν θα δοθεί όπως φαίνεται κάποιο φιλικό μέσα στη διακοπή (ίσως γίνει εσωτερικό δίτερμα με τους νέους, για να αξιολογηθεί η ετοιμότητα του Καρακατσάνη).

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!