ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο Κατερίνης κύριο Σάββα Χιονίδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κύριο Κώστα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο των παλαιμάχων κύριο Νίκο Καλαμπάκα, τον πρώην πρόεδρο και νυν υποψήφιο για την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κύριο Ελευθεριάδη Δημήτριο, τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Γιάννη Ντούμο, τον πρόεδρο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ κύριο Χάρη Αναστασίου, τον πρόεδρο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ κύριο Σολδάτο Δημήτριο, τον εξαίρετο φίλο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπάμπη Πείδη, τους φίλους ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ από την Αθήνα κύριο Κώστα Αλεξίου και Χαραλαμπόπουλο Γεώργιο, τον πρόεδρο του ΣΦΙΠ κύριο Στέλιο Καραγιώργο, τον πρόεδρο του βόλευ κύριο Κρομμύδα, τους προπονητές του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπως και όλους όσους παραβρέθηκαν στο χορό μας αθλητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ, επίσημους προσκεκλημένους , αθλητές, αθλήτριες, παιδιά, και γονείς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν να φέρουμε σε πέρας και με πολύ μεγάλη επιτυχία το φετινό χορό μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους μου τους συνεργάτες της διοίκησης του ερασιτέχνη που είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο χορός και είμαι πολύ υπερήφανος που τους έχω δίπλα μου αρωγούς και συμπαραστάτες. Είναι οι κυρίες και κύριοι.

ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΡΑΚΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΕΙΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΟΛΑΧΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΕΝΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΖΑΝΕΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΛΛΗ
ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!