Γιώτης Γιατζιτζόγλου: Πάμε για βαθμούς στην Πάτρα

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο αρχηγός της ομάδας του Πιερικού.
Σημαντικότερα σημεία αυτών των οποίων είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κατερίνης, είναι η αδιαφορία του κόσμου που δε στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο με τη συμμετοχή των νέων παιδιών στην σύνθεση της ομάδας του Πιερικού και η ψυχολογία που άλλαξε στους παίκτες και φάνηκε αυτό αγωνιστικά με το πάθος που έδειξαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

<<Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου και ήταν σημαντική η νίκη γιατί μας έδωσε καλή ψυχολογία και πολύ χρήσιμους βαθμούς για τη συνέχεια. 
Θα σταθώ στην καλή ψυχολογία που έφερε στην ομάδα η έλευση του κυρίου Φοιρού και φάνηκε αυτό ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο, με το πάθος και τη διάθεση που βγήκε απο όλα τα παιδιά στο γήπεδο.
Ο νέος μας προπονητής είναι έμπειρος, ξέρει καλά την κατηγορία και είναι καλά ενημερωμένος. Αυτά είναι συστατικά ενός τεχνικού που μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες και κατ΄επέκταση την ομάδα του.

Αυτή η αλλαγή την οποία καταλάβαμε όλοι στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι δε θα πάμε για "βόλτα"στην Πάτρα. Πάμε με όπλο εκτός των άλλων την καλή μας ψυχολογία για βαθμούς και πιστεύω ότι μπορούμε και θα πάρουμε κάτι απο αυτή την αναμέτρηση.

Το απαράδεκτο κατά τη δική μου άποψη φέτος, είναι η έλλειψη της μεγάλης μάζας των φιλάθλων απο τις κερκίδες του γηπέδου μας.Ο κόσμος δε στηρίζει την προσπάθεια των νέων παιδιών που πήραν φανέλα και αγωνίζονται στην ομάδα.
Γίνεται κάτι τι οποίο διαχρονικά θα βγάλει τις δυνατές βάσεις ώστε σε αυτές να χτισθεί κάτι καλό για την ομάδα αλλά βλέπουμε με λύπη να μην έχει τη στήριξη και τη βοήθεια των φιλάθλων της Πιερίας>>.




pieriasport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!