Πιερίδες Μούσες: Ευχαριστήριο








ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ "ΔΙΟΣ"

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και το Δ/Σ της Ομάδας ευχαριστεί θερμά την Εταιρία «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» (ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ "ΔΙΟΣ" που εδρεύει στην Καρίτσα Πιερίας, στο Δήμο Δίου – Ολύμπου), για την ευγενική χορηγία στην ομάδα με το ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ "ΔΙΟΣ".
***************************
Επίσκεψη σε Γυναικολόγο



Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και το Δ/Σ της Ομάδας ευχαριστεί θερμά την Μαιευτήρα Γυναικολόγο κα Μπουγάτσια Μαρία για την πρωτοβουλία της , παρουσία της Προέδρου της ομάδας κας Ζιώγα Βούλας και των κοριτσιών  με σκοπό να ενημερωθούν για Γυναικολογικά θέματα.

Η κυρία Μπουγάτσια ανέλυσε αρκετά θέματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα, απάντησε σε ερωτήσεις - απορίες των κοριτσιών και υποσχέθηκε ότι η συνάντηση σαν και αυτή θα γίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να υπάρχει πλήρης επιστημονική και ιατρική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!