Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ν. Φ.


Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις  2,00 μμ

  Κάθε Κυριακή και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έχει ο Πιερικός Αρχέλαος. Αυτό με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας που θα γίνει στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Κατερίνης η οποία, μετά την πολύ καλή εμφάνισή της και τη νίκη στον Εύοσμο, έχει αναπτερωμένο το ηθικό της και θα διεκδικήσει ακόμη μια νίκη.
  Μια νίκη για την οποία η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου είναι απαραίτητη. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σ΄ αυτόν, ο υπέροχος κόσμος του Πιερικού Αρχελάου θα είναι εκεί και με τη δυναμική του παρουσία θα είναι ο … έκτος παίκτης του.
  Με μια ακόμη νίκη οι ελπίδες της παραμονής στη Β΄ εθνική κατηγορία είναι πιο πολλές και γι΄ αυτή τον πρώτο λόγο έχουν οι καλαθοσφαιριστές που πρέπει για μια ακόμη φορά να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.
  Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερα, πέραν το ελαφρύ διάστρεμμα του Γκαβανόπουλου, προβλήματα. Στόχος μας είναι η νίκη και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα». 
*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Β. Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

*
Οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στον Κολινδρό
  Για τη 9η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού με το Μ. Αλέξανδρο.
  Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!