Ο Παπατολίκας κράτησε την Ισοπαλία για τον ΠΙΕΡΙΚΟ

Σε λίγη ώρα φωτογραφικό ρεπορτάζ του PierikosNews
 που βρέθηκε στην Επανομη για την κάλυψη του αγώνα με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Δυνατό ξεκίνημα για την Α.Επανομης, στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε δυο φορές με μεγάλο κίνδυνο την εστία του Παπατολίκα αλλά ο ίδιος δήλωσε παρόν και κράτησε το μηδέν και στης δυο περιπτώσεις.  Στο πρώτο 10λεπτο ο Πιερικός με την σειρά του είχε και αυτός την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Ντάνι σε μια φάση τετ-α-τετ με τον Ταταρίδη να δείχνει την αξία του κάτω απο τα δοκάρια.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά με τον Πιερικό να έχει την κατοχή της μπάλας με μεγάλο πρόβλημα όμως στα τελειώματα τον φάσεων με αποτέλεσμα το σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει της δυο ομάδες στο μηδέν. 

Στην επανάληψη του αγώνα ο Πιερικός είχε την υπεροχή και στα 45λεπτα αλλα καμιά απο της δυο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα  Ο Πιερικός με τον Ντάνι να είναι πολύ κινητικός στο δεύτερο ημίχρονο και με αρκετά σουτ στην εστία του Ταταρίδη προσπάθησε να σπάσει την μονοτονία του αγώνα ανοίγοντας το σκορ (πράγμα το οποίο δεν κατάφερε) αλλά η ομάδα της Επανομης στάθηκε πολύ καλά έχοντας βέβαια αρκετά μεγάλη τύχη.

Λιγοστοί οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΕΠΑΝΟΜΗΣ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, πράγμα το οποίο οφείλετε στην κακή οικονομική κατάσταση των γηπεδούχων οι οποίοι με την σειρά τους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πουλήσουν εισιτήρια (κεκλεισμένων των θηρών η αναμέτρηση) .

Τέλος πολύ κακή η διαιτησία του αγώνα με τους φιλοξενούμενους όπως και τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα απο τον κ.Καραλιόλιο και τους βοηθούς του, πράγμα που συνέβαλε δραματικά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Παπαστεργίου (73' Μπαλασάς), Λαμπερνάκης, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Κουλίδης (81' Τζανδάρης), Μπέκα, Σικαλόπουλος (60' Κουκουλέκης), Αναστασίου, Κυζιρίδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς (62' Σεχολάρι), Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης (46' Καθάριος), Πολίτης (69' Φαμπίνιο), Ντάνι, Μανίκας.


Δηλώσεις πρωταγωνιστών:
Ντούσαν Μιτόσεβιτς (προπονητής Πιερικού): "Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για την Επανομή. Δυστυχώς ήμασταν σε πολύ άσχημη μέρα, δεν παίξαμε αυτό που έπρεπε να παίξουμε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά τις πιο κλασικές ευκαιρίες είχε η Αναγέννηση Επανομής. Πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Δείξαμε πολλές αδυναμίες, ο αντίπαλος έπαιξε με περισσότερο πάθος, θέληση, κέρδιζε όλες τις μονομαχίες. Στο ποδόσφαιρο αν δε μπορείς να κερδίζεις πρέπει να μη χάνεις. Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο".

Δημήτρης Παπατολίκας (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δε βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου είχε κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια κακή απόδοση. Σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και...δουλειά!".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!