Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Τη δεύτερη σερί νίκη, μετά το τρίποντο με τον Πανσερραϊκό, θα διεκδικήσει η ομάδα της Κατερίνης στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στην Επανομή, με την ουραγό αλλά επικίνδυνη Αναγέννηση. 
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κόιτς, στον τραυματία Νίκου, στον ασθενή Μιχαηλίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Φαμπίνιο. 

Στην αποστολή των μελανόλευκων μετέχουν οι Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Πολίτης, Ίτσιος, Παπατόλιος, Σεχολάρι, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Ντάνι, Μανίκας, Μπελόσεβιτς, Παναγιωτίδης και Φαμπίνιο

Κεντρικά πρόσωπα θα είναι οι Αποστολίδης και Πολίτης, που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στους Επανομίτες, ενώ αντίστροφα ο Πιερικός θα βρει στον δρόμο του τον παλιό γνώριμο, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Τάσο Κουκουλέκη (ο Νίκος Νταντάμης θα απουσιάσει).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης)
4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ντοσίδης (Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!