Το φυσικό μεταλλικό νερό "ΔΙΟΣ" Χορηγός στον Πιερικό Αρχέλαο



Και το φυσικό μεταλλικό νερό «ΔΙΟΣ» είναι χορηγός του Πιερικού Αρχελάου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
   Κάνοντας πράξη την ευαισθησία για τις αθλητικές δραστηριότητες, η επιχείρηση «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» προμηθεύει με μεταλλικό νερό την ανδρική ομάδα.
   ● Η εταιρία «Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.». ιδρύθηκε το 1992 από τον κ. Σάββα Μεντεκίδη που ξεκίνησε, αρχικά, πριν από 21 χρόνια με την ανέγερση του εργοστασίου εμφιάλωσης στη Σπηλιά Κοζάνης (600m²) με την επωνυμία ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ "ΣΕΛΙ"   http://www.seli.gr/ . Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν και οι αρχικές εγκαταστάσεις επεκτάθηκαν με την ανέγερση νέων τελευταίας τεχνολογίας.
   Η «Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.» το 2012 εγκαινίασε τη νέα εργοστασιακή της μονάδα εμφιαλώσεως στην Καρίτσα Πιερίας, στο Δήμο Δίου - Ολύμπου, με την επωνυμία ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ "ΔΙΟΣ", τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών στο εμφιαλωμένο νερό, ύψους 8,7 εκατ. ευρώ και είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στον κλάδο.
   Η εταιρία δημιούργησε ένα κτίριο ενεργειακής κλάσης Α, εμβαδού 5.000 m², σε οικόπεδο 15.000m², υπερσύγχρονο και ικανό να καλύψει ανάγκες εμφιάλωσης γυάλινων φιαλών, 10λιτρων,19λιτρων καθώς και φιαλών PET 0,5,lit και 1,5lit σε πολύ υψηλές ταχύτητες και με απόλυτη ασφάλεια.
   Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα ποιοτικό προϊόν, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, πληρώντας πιστά όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!