Κλειδί της επιτυχίας η αμυντική λειτουργεία για τους παίδες του Πιερικού



 Στην 3η θέση του 11ου ομίλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας βρίσκεται το παιδικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός κάτι το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική του λειτουργία  Συγκεκριμένα ο Πιερικός διαθέτει τη 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί4 τέρματα,βρισκόμενος πίσω από τον Ηρακλή (2 γκολ παθητικό) και από τον ΠΑΟ Κουφαλίων (3 τέρματα παθητικό).

Ο Μ.Ο. τερμάτων που δέχεται ανά αγώνα η ομάδα του Στέφανου Τερζόπουλου είναι 0.3 γκολ ανά αγώνα.Καθημερινή δουλειά από το προπονητή της ομάδας ο οποίος επιμένει να δουλεύει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας του.Μεγάλη συνεισφορά σ'αυτήν την καλή αμυντική λειτουργία έχουν και οι 2 αμυντικοί μέσοι της ομάδας κυρίως με τον Ιούλη Ρούντο ο οποίος έχει αναλάβει κυρίως τον αμυντικό τομέα στο χώρο του κέντρου με τον Γκοτζαμάνη να διακρίνεται μέχρι στιγμής για τις τεχνικές ικανότητες του και για την ευφυΐα του.

Εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής από τα δύο στόπερ της ομάδας (Γκαράτζιας,Κατσαντώνης) αλλά και από τον κατά 2 χρόνια(2000γεννημένος) μικρότερο σε σχέση με τους συμπαίκτες του αριστερό μπακΒασίλης Τουλίκας.Στο δεξιό άκρο της άμυνας υπάρχει ανταγωνισμός για τη θέση του βασικού με τους Μπαϊραμι,Καλεντερίδη και Αλμπέρη να αγωνίζονται εναλλάξ.

 Τερματοφύλακας της ομάδας μας ο Ζέρβας Μάριος ο οποίος δεν έχει δεχθεί μεγάλη πίεση στα περισσότερα παιχνίδια αλλά όπου χρειάστηκε μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει κρατήσει το 0 στην άμυνα.Επιπλέον ο Ζέρβας έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ σε 14 αγώνες!!!

Για να μην αδικήσουμε και τους επιθετικούς της ομάδας Μηλιώτης, Κούνδης,Αμαραντίδης,Πασχος έχουν να επιδείξουν ένα πολύ καλό στατιστικό : 3 γκολ Μ.Ο. ανά παιχνίδι δεν είναι και λίγα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!