Πάει Αστέρα Τρίπολης ο Ντάνι. 30.000 ευρώ στα ταμεία του Πιερικού


Η μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης περιλαμβάνει αρκετά ονόματα κυρίως Αργεντινών (σε περίοπτη θέση παραμένουν οι Γκαστόν Σεγερίνο και Νταβίντ ντε Πέτρις, όπως έχουμε αποκαλύψει τις προηγούμενες μέρες).
Μάλιστα, οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται σε κοντινότερη απόσταση.

Μία εξ αυτών απέχει γύρω στα 600 χιλιόμετρακαι αναφερόμαστε στον Ντάνιελ Μαρτίν Αλεχάντρε ή απλώς Ντάνι.
Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός του Πιερικού (3 γκολ σε 14 συμμετοχές) απασχολεί τον Αστέρα και σύντομα θα φανεί αν τελικά θα γίνει κίνηση για να αποκτηθεί από την ομάδα της Κατερίνης.
Άλλωστε, οι Ισπανοί... ταιριάζουν στους Αρκάδες, όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία (περίπου 30.000 ευρώ το ποσό που φαίνεται πως θα καρπωθούν οι Κατερινιώτες από τους Αρκάδες). Σε τέτοια περίπτωση, η ομάδα της Πιερίας θα αποκτήσει έναν επιθετικό πρώτης γραμμής

Συμπαίκτης με Κάφα
Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Ντάνι ήταν συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, τον Χουάν Πάμπλο Κάφα, στη Ρεάλ Μπέτις (τις σεζόν 2006-07 και 2009-10).
Ο Ντάνι έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Σεβίλλης έχοντας 93 συμμετοχές και 19 γκολ (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της, ενώ έπαιξε και στη Ρεάλ Μπέτις Β').
Επίσης, έπαιξε δανεικός στην Κάντιθ με την οποία είχε την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του το 2007-08 με 10 γκολ σε 36 ματς, αλλά και στην Ελτσε. Επίσης, αγωνίστηκε στην Ουέλβα και στην Ατλέτικο Μπαλεάρες, πριν αφιχθεί στην Ελλάδα για τον Πιερικό.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!