Ο Δημήτρης Ίτσιος μιλάει στο πιερικος24


Με τον νεαρό μέσο του Πιερικού, Δημήτρη Ίτσιο συνομίλησε αυτή την εβδομάδα τοPierikos24 Τον ρωτήσαμε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην ομάδα του Πιερικού, για τους δικούς του στόχους, αλλά και για το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία. Ας δούμε τι μας απάντησε :

P24 : Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις αν θες λίγα λόγια για την πρόσφατή σου δοκιμασία στην Ιταλία. Ποια είναι η Ιταλική ομάδα στην οποία δοκιμάζεσαι, ποιες είναι οι αρχικές σου εντυπώσεις από εκεί κι αν είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια σου στην δοκιμασία ;

  
Δ.Ι : Ευχαριστώ αρχικά, για την ευκαιρία που μου δίνετε να επικοινωνήσω με τον κόσμο του Πιερικού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή με “αγκάλιασε” και με βοήθησε να “μπω στο κλίμα” και τις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας.
Πήγα στις αρχές της εβδομάδας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για ορισμένες προπονήσεις με την Αλμπινολέφε, κατόπιν πρόσκλησης που έγινε μέσω της ομάδας μου. Οι συνθήκες είναι βέβαια πάρα πολύ καλές στην Ιταλία, έχω ξαναπάει στο πρόσφατο παρελθόν με την Ακαδημία ΓΙΩΤΣΑ όπου ανήκα μέχρι τώρα και γνώριζα πάνω κάτω τις συνθήκες εργασίας τους. Από το να προπονείσαι όμως με κάποια ομάδα ως φιλοξενούμενος μέχρι να ανήκεις σε αυτή, πιστεύω υπάρχει μια αρκετά μεγάλη διαδρομή και αυτή τη στιγμή στην περίπτωση μου, τον πρώτο λόγο έχει ο Πιερικός.

P24 : Είσαι μόλις 17 χρονών και είσαι στην πρώτη ομάδα του Πιερικού, καθώς το καλοκαίρι κατάφερες να πείσεις τον Νίκο Γκουλή με τις ικανότητές σου. Πως νιώθεις στον Πιερικό, παίζοντας από τόσο νεαρή ηλικία στην Football League ; Το περίμενες ;
  
Δ.Ι : Η αλήθεια είναι πως τώρα είμαι πια 18 χρονών (από τις 4 Ιανουαρίου), αλλά και το καλοκαίρι που ήμουν 17 και μισό, με εμπειρία μόνο από το τοπικό πρωτάθλημα και τις μεικτές ομάδες όλα έμοιαζαν δύσκολα. Μέχρι να γίνουν πιο εύκολα στη συνέχεια. Στο Ποδόσφαιρο όμως τελικά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Νομίζω πως από όλα όσα με έμαθαν οι μέχρι τώρα δάσκαλοί μου, τόσο ο κύριος Θωμάς Βαϊνάς όσο και ο κύριος Στέργιος Γιώτσας, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαι προετοιμασμένος για κάθε εξέλιξη, είτε καλή είτε άσχημη. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον κύριο Γκουλή, για το ρίσκο που πήρε όχι μόνο με εμένα αλλά και όλα τα νέα παιδιά του Πιερικού.

P24 :  Το μέλλον σου φαίνεται λαμπρό. Ποιοί είναι οι στόχοι που έχεις θέσει για το μέλλον της καριέρας σου ;
  
Δ.Ι :  Να καθιερωθώ στην ομάδα και να καταφέρουμε όλα τα νέα παιδιά μαζί να μείνει ο Πιερικός στην κατηγορία. Του χρόνου με την προσθήκη και άλλων σπουδαίων ταλέντων από την περιοχή μας, να πάμε την ομάδα ψηλότερα και να ωφεληθούμε και εμείς ατομικά.
  
P24 : Φέτος υπήρχε αλλαγή προπονητή. Πες μας λίγα λόγια για τον προπονητή που σε εμπιστέυτηκε και σε έβαλε στην πρώτη ομάδα, τον Νίκο Γκουλή, αλλά και για τον νυν προπονητή σου τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος σε εμπιστεύεται επίσης. Πως τους χαρακτηρίζεις ;
  
Δ.Ι : Είναι σωστοί επαγγελματίες και πολύ θαρραλέοι θα έλεγα.
  
P24 : Tην Κυριακή η ομάδα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με τον Πανσερραϊκό. Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Πιερικό ;
  
Δ.Ι :  Είναι δύσκολη η συνέχεια, νομίζω όμως πως στο τέλος θα καταφέρουμε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και να καθιερωθούμε σε αυτή πολλά νέα παιδιά, όπως γινόταν παλιά πριν εμείς γεννηθούμε ακόμη. Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!