Δεν σταματάει πουθενά η πρωτοπόρος Κ17

Το τρένο που ονομάζεται Κ17 δεν κάνει στάση πουθενά και πλέον εδραιώνεται μόνη της στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτήν την φορά η χαμένη της υπόθεσης ήταν η ομάδα του Αίαντα Ευόσμου που ηττήθηκε με 2-0 (παίρνοντας την ρεβάνς η ομάδα του Πιερικού έπειτα το 5-2 του πρώτου γύρου). Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου ήταν εμφανώς καλύτερη και ήταν αυτοί μάλιστα που βγήκε από τα αποδυτήρια με τρελά κέφια καθώς στα πρώτα 7' λεπτά του αγώνα σημείωσε και τα δυο τέρματα της. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 5' με σου του Αγγέλη ενώ την νίκη κλείδωσε ο Μπαλαχάτζε στο 7ο λεπτό της συνάντησης. Στο 35' η ομάδα του Πιερικού σημείωσε και ένα δοκάρι με τον Τσινίκο ,ενώ προς το τέλος του αγώνα μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 έχασε ο Ελενίδης με μια κεφαλιά από την γραμμή του πέναλτι η οποία πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Αίαντα.

** Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του 16χρονου ποδοσφαιριστή του Άρη, Άγγελου Τσιπούρα.
**Να σημειωθεί ότι η νίκη είναι καθαρά αφιερωμένη στον άτυχο της φετινής σεζόν Ευρυσθένη Κρομμύδα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα εγχειριστεί σύντομα.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΤΕΝΝΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!!
***ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ PNEWS.




1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Κ17!
    Καλό Παράδεισο Άγγελε...
    Καλή ανάρρωση Ντέννη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!