Στην κορυφή η Κ17!

Συνεχίζονται η νίκες για την ομάδα της Κ17 του Πιερικού αυτήν την φορά να κερδίζει με 2-1 την ΑΕ Σίνδου, αρχικά προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα στο 12'  με κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά άνοιξαν το σκορ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ηλιας Μπαζάκος χρησιμοποίησε κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του καθώς ξεκίνησε με την δεύτερη ομάδα και με έναν πιο νεαρό τον Κούνδη από το παιδικό τμήμα  Η ισοφάριση ήρθε στο 70' με σουτ από τον Κοσμά, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Μπαλαχάτζε στο 80' με πλασάρισμα στην δεξιά γωνία του τέρματος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17 (Ηλίας Μπαζάκος) Τίτος,Καραμήτσιος,Φωτιάδης,Σταλίκας,Μανώλας,Ελενίδης,Τσιούχας,Οικονόμου,Σιδερίδης,Κουνδής,Κοσμάς

Αλλαγές για την ομάδα του Πιερικού : Καραγκιόζης,Γαλανόπουλος,Τσινίκος,Πουρνάρας,Φρέντυ,Μπαλαχάτζε,Υφαντής.

Τραυματίας για την ομάδα του Πιερικού οπού παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες ήταν ο Ηλίας Σαραιλίδης και σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε ο Πέτρος Γαλανόπουλος οπού πήρε και αρκετά λεπτά συμμετοχής.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!