ΕΠΣΜ:Μακεδονικός Γέφυρας-Παιδικό Πιερικού 0-4



Εύκολη επικράτηση για το παιδικό του Πιερικού,που νίκησε με 4-0 το αντίστοιχο τμήμα του Μακεδονικού Γέφυρας,σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Γέφυρας στα πλαίσια της Ε.Π.Σ.Μ.

Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Τερζόπουλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι,αποφασισμένοι να "καθαρίσουν" το παιχνίδι από νωρίς.Στο 10' μετά από ωραία ενέργεια του Ρούντο που βγήκε στα πλάγια,1 μέτρο έξω από την μικρή περιοχή,έσπασε την μπάλα στον Αμαραντίδη,ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.Το 2-0 ήρθε 7'λεπτά αργότερα πάλι από τον Αμαραντίδη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιωσιφίδη.5' λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου,ο Ρούντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ,από πλάγια της μεγάλη περιοχής,έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός,έπαιξε πάλι ωραίο ποδόσφαιρο με αρκετές ευκαιρίες,που δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε.
Μετά από ωραία συνεργασία του Μηλιώτη και του Καλεντερίδη,ο τελευταίος έβγαλε συρτή σέντρα,ο Ρούντο στο 1ο δοκάρι άφησε την μπάλα να περάσει ξεγελώντας τον Τερματοφύλακα και ο Μπουλάρι με πλάσε έκανε το 4-0!
Πιερικός:Μπεκιρόπουλος,Αλμπέρης(Καλεντερίδης),Γκαράτζιας(Βλάχος),Κατσαντώνης,Τουλίκας(Μπαϊράμι),Γκοτζαμάνης(Καραμπουλάκης),Ρούντο(C),Πάσχος,Ιωσιφίδης(Μπουλάρι),Μηλιώτης,Αμαραντίδης(Τόσκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!