ΦΩΚΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Τα πνευμόνια του με καθαρό αέρα… σωτηρίας γέμισε ο Φωκικός, καθώς επικρατώντας δύσκολα (1-0) του Πιερικού, χάρις σε τέρμα του Γκόμεζ στο 25', για τη 13η αγωνιστική της Football League, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν με το καλημέρα τα… δόντια τους και τις άγριες προθέσεις τους, καθώς πριν καλά καλά ιδρώσει η πρώτη φανέλα (2΄) έχαναν διπλή ευκαιρία με τους Γκόμες, Θωμόπουλο! Και εκεί που είχαν «τσεπώσει» για τα καλά τα κλειδιά του αγώνα, προσπαθώντας με παιχνίδι πρωτοβουλίας να δημιουργήσουν κινδύνους για τα καρέ του Τόλιου, όχι μόνο το έκαναν, αλλά πριν σημάνει συναγερμός, έπαιρναν δίκαια το προβάδισμα. Δράστης ο Γκόμες στο 25΄, έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια των συμπαικτών του!
Το γκολ, όχι μόνο δεν αφύπνισε την ομάδα της Κατερίνης, αλλά συνεχίζοντας να παίζει τον ίδιο παθητικό ρόλο, σεβάστηκε απόλυτα το άβατο της αντίπαλης περιοχής. Το μόνο που την κρατούσε μάλιστα στο παιχνίδι ήταν η κακή σχέση των γηπεδούχων με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς ο Γκόμες σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0 στο 37΄! Κάπως έτσι, με ολοκληρωτική κυριαρχία του Φωκικού, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, την ίδια ώρα που το χιονόνερο άρχισε να κάνει απρόσκλητα την επίσκεψή του!
Ο αγωνιστικός χώρος έτσι άρχισε να βαραίνει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι είδος προς εξαφάνιση. Η μόνη διαφορά ότι ο Πιερικός είχε ισορροπήσει τον αγώνα, κυκλοφορώντας πλέον την μπάλα...
Από τη στιγμή έτσι που ο Ευσταθίου πέταξε στα σκουπίδια ένα ακόμα τετ α τετ, ενώ ο «άρχοντας του αγώνα» έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Λουκίνα, ο Φωκικός πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη, βάζοντας παράλληλα τέλος στο σερί θετικών αποτελεσμάτων του Πιερικού…
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Παπαζούδης, Ευσταθίου, Ταμπάκης (66' Αμπντουραχμάνι), Θέος (72΄ Λουκίνας), Γκόμεζ (87΄ Σκαρίμπας), Αργυρός, Αλμπέρτο.
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Ίτσιος (46' Κόιτς), Φαμπίνιο, Καθάριος (56' Ελευθεριάδης), Ντάνι, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (64' Σεχολάρι), Δεσποτόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!