Συμφωνία με Πολίτη ο Πιερικός

Στη λίστα Βοσνιάδη ο Πολίτης
Τα τυπικά και οι υπογραφές έχουν απομείνει για να ανακοινώσει η ομάδα της Κατερίνης την απόκτηση του Δημήτρη Πολίτη, σύμφωνα με πληροφορίες τηςmikriliga.com. Ο 22χρονος αριστερός χαφ, που έμεινε το Σάββατο ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Πιερικού και θεωρείται θέμα λίγου χρόνου η επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Ο Πολίτης, που έχει την ευχέρεια να παίξει και αριστερό μπακ, είχε 42 συμμετοχές και τέσσερα γκολ την προηγούμενη διετία με την Αναγέννηση Επανομής, πριν καταλήξει το τελευταίο καλοκαίρι στα Γιαννιτσά.

Μετά από την απόκτηση του Δημήτρη Πολίτη, οι μελανόλευκοι αποκτούν περισσότερες επιλογές στα αριστερά, ενώ πλέον δεν αποκλείεται να μην ασχοληθούν άλλο με τον Μίλτο Καλαϊτζίδη(πρώην των Πανιωνίου και Προοδευτικής), αφού αγωνίζονται σε παρόμοια θέση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, θέμα χρόνου θεωρείται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς και ο έμπειρος φορ του Βατανιακού, Ηλίας Μανίκας, ενώ σταθερά απασχολούν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος (γκολκίπερ Βατανιακού), Μπελόσεβιτς(Σέρβος μεσοαμυντικός) και Βασίλης Κωνσταντινίδης (επιθετικός Ηρακλή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!