Κοντά σε Πανιώνιο ο Καρτσαμπάς. Φιλικό με Νέους σήμερα


Με φιλικό παιχνίδι θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο Πιερικός για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα στην Αθήνα.

Αντίπαλοι της ομάδας του Ντράγκαν Μιτόσεβιτς θα είναι οι Νέοι της ΠΑΕ και ο αγώνας θα γίνει μάλλον στα βοηθητικά του Α΄ΔΑΚ και αν λόγω καιρικών συνθηκών πραγματοποιηθεί αφού από το πρωί η βροχή πέφτει ακατάπαυστα στην πρωτεύουσα της Πιερίας.

Εν τω μεταξύ με ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης να μάθουν ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να έχει ήδη δηλώσει πως έχουν γίνει οι κινήσεις ώστε να αποκτηθούν ένας μασοαμυντικός, ένας φορ περιοχής και ένας ακραίος επιθετικός χαφ.

Μεταγραφή αποτελεί η επανένταξη του Καρακατσάνη που θα επιστρέψει μετά από τη δοκιμασία την οποία πέρασε με το σοβαρό τραυματισμό του αλλά αποθεραπεύτηκε πλήρως και ξεκινάει σιγά-σιγά να μπαίνει στο αγωνιστικό κομμάτι της επιστροφής του.

Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Κωτσιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λόπεζ, δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει με τον Τόλιο και ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ στην προσφυγή που κατέθεσε ο παίχτης για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται και προπονείτε με τον Πανιώνιο ο ψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καρτσαμπάς και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Πιερίας αν δώσει το πράσινο φώς για την απόκτησή του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!