Μεταγραφή για τον Πιερικό ο Καρακατσάνης

Ο μεγάλος άτυχος της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τον Πιερικό δεν ήταν άλλος από τον Πλάτωνα Καρακατσάνη. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ, μετά από μια «γεμάτη» χρονιά με τον Αγροτικό Αστέρα, είχε γίνει κάτοικος Κατερίνης με τις… ευλογίες του τότε προπονητή, Νίκου Γκουλή, με την προοπτική να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Ο Καρακατσάνης όμως υπέστη ρήξη χιαστών και έλειψε για αρκετούς μήνες από την ομάδα της Πιερίας. Πλέον, ο άλλοτε άσος των Ξάνθης, Κοζάνης, Αλεξανδρούπολης, Κέρκυρας, Βέροιας και ΟΦΗ, έχει μπει στην τελική ευθεία για την πλήρη επάνοδό του στα γήπεδα με τη φανέλα των μελανόλευκων.

Συγκεκριμένα, ο Πλάτων Καρακατσάνης, που γυμνάζεται ατομικά (τρέξιμο εδώ και σχεδόν ένα μήνα) και συνεχίζει τις θεραπείες του, υπολογίζεται ότι από τις 15 Ιανουαρίου θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Πιερικού και σε περίπου ένα μήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου, θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς. Βεβαίως, ένα ζήτημα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται μετά από τέτοια αποχή και η ταχύτητα προσαρμογής του στα νέα δεδομένα, ωστόσο, ο καλός Καρακατσάνης δεδομένα θα βοηθήσει τους Κατερινιώτες.

Την ίδια στιγμή, ο Βατανιακός «κλοτσάει» στην παραχώρηση του Ηλία Μανίκα στον Πιερικό, παρότι ο έμπειρος φορ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο από το βράδυ της Κυριακής. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δυο πλευρές, που διατηρούν καλές σχέσεις και ο Μανίκας να ξαναντυθεί στα μελανόλευκα (πιθανότατα θα δοθούν δυο-τρεις παίκτες δανεικοί στους συμπολίτες). «Κλεισμένος» είναι φυσικά και ο Κώστας Αποστολίδης, ενώ εκτός απροόπτου θα αποκτηθούν και δυο παίκτες από την αγορά της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!