ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (PRE GAME)


ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Tόλιος,Γιαζιτζόγλου,Κωτσιόπουλος,Ντόικιτς,Καρτσαμπάς,Λόπεζ,Μασάδο,Κόιτς,Σεχολάρι,Δεσποτόφσκι,Μάρτιν η Καραγκούνης
Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο, όμως, από το Σάββατο (3/11) είναι δεδομένο. 
Ο Άλμπερτ Λόπεζ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πιερικού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ισπανός μέσος θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Γκουλής άφησε εκτός 20αδας τους Παπαστεργίου, Λαζαρίδη, αλλά και τους Καρακατσάνη, Βασιλειάδη και Ελευθεριάδη, που είναι εδώ και καιρό τραυματίες.

Αναλυτικά οι 20 «εκλεκτοί» του τεχνικού του Πιερικού: 
Τόλιος,  Γιαζιντζόγλου, Νίκου, Παπατολίκας, Κωτσιόπουλος, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Μασάδο, Δήμου, Καθάριος, Κόιτς, Λόπεζ, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Ντάνι, Ίτσιος, Βραχνός, Παπατόλιος, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!