Ο Πρόεδρος του Πιερικού μιλάει στο PierikosNews

Με την ευκαιρία του δείπνου που είχε η ομάδα σήμερα σε γνωστή ταβέρνα της Κατερίνης.Το PierikosNews που βρέθηκε εκεί μίλησε με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο για όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στην ομάδα μας.

Αναλυτικά ο πρόεδρος μας είπε:

Για το θέμα του Δεσποτόφσκι: ''Ο Φιλίπ είναι ένας παίχτης στην ομάδα που δέχτηκε αδικαιολόγητες κάρτες και κλήθηκε να απολογηθεί και αύριο θα αποφασίσω για αυτόν.
Για την επόμενη μέρα της ομάδας: ''Η επόμενη μέρα είναι πόλεμος-Μαραθώνιος άλλων 40 αγωνιστικών  Ξεκινήσαμε με όνειρα χτίσαμε μια ομάδα νεανική, κάποια πράγματα θα τα αλλάξουμε κάποια θα τα διορθώσουμε και σε κάποια θα επιμείνουμε  Σημασία έχει πάνω από όλα η ομάδα και δεν θα κάτσω να ακούσω τους ''προπονητές της κερκίδας '' έχω κλειστά τα αυτιά μου. Χτίζουμε έναν ΠΙΕΡΙΚΟ αισιόδοξο η βαθμολογική κατάταξη μας άδικη και θα το διορθώσουμε .Θέλω να μην ανησυχεί ο κόσμος η καλές μέρες είναι μπροστά μας,το διαβεβαιώνω εγώ αυτό. Έχει 40 αγωνιστικές θα κάνουμε μια νέα αρχή σαν να ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα  Με νέο προπονητή και βοηθό και καινούργιο μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει καλή ψυχολογία που θα βοηθήσει στα αποτελέσματα και δεν θέλουμε γκρίνια στην κερκίδα  Στο κάτω κάτω ευπρόσδεκτοι είναι στο γήπεδο όσοι θέλουν και υποστηρίζουν την ομάδα και όχι να την προσβάλλουν  Ελπίζω εγώ,φίλαθλοι,παίχτες θα κάνουμε το καλύτερο και όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!