Κώστας Παπαδόπουλους στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":

Για την πρόσληψη του Ντούσαν Μιτόσεβιτς: Είναι μία επιλογή που δεν έγινε βιαστικά. Υπάρχουν πολλοί καλοί και ενδιαφέροντες προπονητές αλλά εμείς θέλαμε έναν έμπειρο και ικανό. Έτσι, καταλήξαμε στον Ντούσαν που τον θεωρούμε "δάσκαλο" και τον κατάλληλο για το υλικό που έχουμε, αφού η ομάδα μας σε μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες. Ο προπονητής μας είχε μία μεγάλη παρουσία στην Κύπρο και κατέκτησε πρωταθλήματα με την Ανόρθωση, ενώ είχε και ευρωπαϊκές παρουσίες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Οι στόχοι που έχει ο Πιερικός: Οι στόχοι μας είναι δύο. Πρώτον να έχουμε μία υγιή εταιρεία, γιατί ο Πιερικός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος και δεν πρέπει να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Δεύτερον δεν θέλαμε να χαρακτηριστούμε ως μία "αναλαμπή" παίρνοντας "μεγάλα" ονόματα και παριστάνοντας τους νεόπλουτους.
Κινηθήκαμε στην απόκτηση 7-8 έμπειρων παικτών και στη συνέχεια επιλέξαμε τα καλύτερα νεαρά παιδιά της Πιερίας. Αναφορικά με το κακό ξεκίνημα της ομάδας δεν πιστεύω ότι φταίει ο προπονητής αλλά είμαι από εκείνους που θεωρώ υπεύθυνο πάντα τον πρόεδρο της ομάδας! Έτσι αλλάξαμε τον προπονητή, αφού πρώτα επανεκτιμήσαμε τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Για την στήριξη του κόσμου: Ο κόσμος ξέρεις από μπάλα. Μπορεί να εκτιμήσει την προσπάθεια και να δίπλα στην ομάδα. Από την άλλη, επειδή έχει δει το ποδόσφαιρο που έπαιζε παλαιότερα ο Πιερικός περιμένει να ζήσει παρόμοιες συγκινήσεις, όμως χρειάζεται να δείξει υπομονή.

Για το φετινό πρωτάθλημα: Χωρίς να είμαι αλαζόνας πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι πιο ενδιαφέρον από εκείνο της Σούπερ Λιγκ. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν φαβορί και στη βαθμολογία υπάρχει ισορροπία. Από την άλλη, είναι νωρίς να πούμε για ομάδες που ξεχωρίζουν, διότι μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που είναι μαραθώνιος...

Για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή: Είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά με μία μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εμείς δεν είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύουμε όμως ότι με την αλλαγή του προπονητή θα αλλάξει η ψυχολογία και θα παλέψουμε για το καλύτερο.

http://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!