Μιτόσεβιτς: Συγχαρητήρια στους Ποδοσφαιριστές μου

Μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο προπονητής του Πιερικού,Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε δηλώσεις στις οποίες σημείωσε τα εξής: «Σίγουρα μπορώ να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ήρθαμε να αγωνιστούμε κόντρα στην Καβάλα ως αουτσάιντερ και φεύγουμε κατακτώντας μία σπουδαία νίκη, και η οποία θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους διαδρόμους τους οποίους οδηγούσαν προς την εστία μας. Ευτυχώς για μας, πετύχαμε το γρήγορο γκολ και οι παίκτες μου πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα η Καβάλα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι έχοντας δοκάρι, αλλά στην αντεπίθεση είχαμε κι εμείς από την πλευρά μας δοκάρι. Έτσι θα μπορούσαν να γίνουν τα πάντα σε εκείνο το σημείο. Έτσι η Καβάλα που είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, μας πίεσε για 45 λεπτά αλλά με το πάθος που δείξαμε αλλά και με τη σωστή τακτική μας καταφέραμε να πάρουμε μία εξαιρετική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας. Γενικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που έπαιξε fair play, είχαμε μία καλή διαιτησία και γενικότερα υπήρξαν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός πολύ καλού αγώνα όπως και έγινε».


Οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλακάκη

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Βασιλακάκης ζήτησε συγνώμη από τους Καβαλιώτες φιλάθλους και χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα ξεκινώντας τις δηλώσεις μου να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο της Καβάλας αφού είναι γνωστό πως μέχρι τώρα δεν καταφέραμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης παίζοντας μέσα στο γήπεδό μας. Κάναμε σήμερα όχι μόνο μία ανέλπιστη αλλά ταυτόχρονα οδυνηρή ήττα και ενώ είχαμε ένα πάρα πολύ καλό σερί, καλών παιχνιδιών αλλά και σημαντικής συγκομιδής βαθμών στη συνέχεια δεν πήραμε τους πόντους που μας αναλογούσαν. Δυστυχώς στο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό δεν μπήκαμε καθόλου καλά, πολύ νωρίς μείναμε πίσω στο σκορ και δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά από πλευράς των ποδοσφαιριστών μου υπήρξε ένας εκνευρισμός, υπήρχε γενικότερα μία πίεση, ένα άγχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν πάρα πολλά λάθη μέσα στο παιχνίδι τα οποία δε μας έδωσαν τη δυνατότητα για να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, να φέρουμε το παιχνίδι αρχικά στα ίσια και στη συνέχεια να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Γεγονός πάντως είναι ότι τα παιδιά έκαναν προσπάθεια μέχρι και το τελευταίο λεπτό και όπως γνωρίζουμε είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρεις να διασπάσεις ομάδες οι οποίες παίζουν μαζική άμυνα. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε προσπαθήσαμε να κάνουμε εναλλαγές των τρόπων άσκησης πίεσης προς τον αντίπαλο, αγωνιστήκαμε ακόμα και με 3 αμυντικούς, γεμίσαμε με επιθετικούς την αντίπαλη περιοχή αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε απολύτως τίποτε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε σαν ομάδα, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και κυρίως δε θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι κανένας. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες, έχει πολλές ικανότητες και σίγουρα υπήρχαν παιχνίδια στα οποία δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε να είχαμε μαζέψει. Τέλος θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μας για τη νίκη που έκανε».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Πιερικού δηλώσεις έκανε ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές, παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και πήραμε μία σπουδαία νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι το γεγονός ότι ο Πιερικός είναι μία μεγάλη ομάδα και το σίγουρο είναι ότι η νίκη αυτή θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή ενός νέου ξεκινήματος, μιας καινούριας πετυχημένης πορείας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Τριποτσέρη

Δηλώσεις από πλευράς των ποδοσφαιριστών της Καβάλας έκανε οΘόδωρος Τριποτσέρης ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Όταν ήρθαμε στην Καβάλα γνωρίζαμε το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Μετά την ήττα όμως με τον Πιερικό εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους της Καβάλας. Θέλουμε παράλληλα να τους διαβεβαιώσουμε ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να οδηγήσουμε τον Α.Ο.Κ. όσο πιο ψηλά γίνεται».
Παρελθόν αποτελεί ο Μάριο Μιγιάτοβιτς


Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδα και πλέον ξένο σώμα της, αποτελεί ο επιθετικός Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος ήρθε στον Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Σύμφωνα με ασφαλείς, ο Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης όσο και στην αναμέτρηση κόντρα στον Πιερικό έμεινε εκτός αποστολής, θα κληθεί τη Δευτέρα (26/11) στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τους «Αργοναύτες». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές των οποίων μέχρι τώρα η προσφορά τους με τη φανέλα του Α.Ο.Κ. ήταν ελάχιστη. Μεταξύ των ονομάτων που πιθανολογείται ότι θα κληθούν τις επόμενες ημέρες να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους «Αργοναύτες» ακούγεται ότι είναι και το όνομα του μεσοεπιθετικού Βίλιν Ποσίνκοβιτς, χωρίς κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα να έχει επιβεβαιωθεί από τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!