Προς την έξοδο ο Δεσποτόφσκι

Εξαιρετικά επισφαλής είναι πλέον η θέση του Δεσποτόφσκι στο ρόστερ των μελανόλευκων, μετά τον τρόπο και το χρονικό σημείο που αποβλήθηκε την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Το μέλλον του Σκοπιανού μεσοαμυντικού στην Κατερίνη είναι «θολό» και αβέβαιο, αφού η διοίκηση ήταν έξαλλη για τις δυο «εύκολες» κίτρινες κάρτες, στο πρώτο οκτάλεπτο του ματς, γεγονός που εν συνεχεία συνέβαλε και στην ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή. «Αυτή δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά από έμπειρο παίκτη, ήταν δώρα στον αντίπαλο. Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και συνεπής, όχι τόσο επιπόλαιος» μονολογούσαν οι άνθρωποι του Πιερικού, που τον κάλεσαν σε απολογία και σε συνεννόηση με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς θα αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον του.

Δεν είναι καθόλου ακραίο να λυθεί άμεσα η συνεργασία των δυο πλευρών, κάτι που αποτέλεσε και την αρχική σκέψη της διοίκησης. Ακολούθως όμως, φαίνεται πως υπήρξαν πιέσεις από την πλευρά του παίκτη (δια του εκπροσώπου του) για επιβολή «δυνατού» χρηματικού προστίμου, ώστε να πέσει στα πιο… μαλακά. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διήμερο και το δεδομένο είναι ότι και να παραμείνει στην ομάδα ο Δεσποτόφσκι, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης, με την Καλλονή εντός έδρας. Εκτός μάχης θα μείνει και ο τραυματίας Χρήστος Καρτσαμπάς, όπως και οι μόνιμοι απόντες, Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης.

Στον Πιερικό μετρούν… πληγές από τις τέσσερις σερί ήττες, που φέρνουν την ομάδα στην τελευταία τριάδα, αλλά θα κυνηγήσουν τη νέα αρχή μπροστά στο κοινό τους, έστω και αν η ομάδα της Λέσβου είναι επίσης «πληγωμένη» αλλά και ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλόδοξη φέτος.


mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!