Αναχώρησε για το ''Διπλό'' ο Πιερικός

Αναχώρησε πριν λίγο η αποστολή του Πιερικού για την συμπρωτεύουσα(φώτο) όπου θα αγωνιστεί αύριο με την ομάδα του Ηρακλή.Η αποστολή θα καταλήξει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.Στο γήπεδο λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή βρέθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος ώστε να εμψυχώσει τους παίχτες λέγοντας ότι πρέπει να έρθει το πρώτο διπλό στην Κατερίνη,Πληρωμένοι είναι, αλλαγή ψυχολογίας υπάρχει μετά την αλλαγή προπονητή οπότε τα παιδιά θα τα δώσουν όλα ώστε να έρθει η ανάκαμψη στις τάξεις του Πιερικού.Ο Μιτόσεβιτς σε γενικές γραμμές δείχνει ικανοποιημένος από την ποιότητα και το έμψυχο υλικό που καλείται να διαχειριστεί, ενώ για το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, με μια πρώην ομάδα του, τον «Γηραιό», δεν υπολογίζονται οι γνωστοί απόντες Καρακατσάνης, Βασιλειάδης και Ελευθεριάδης. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Φαμπίνιο και Γιαζιτζόγλου, που επανέρχονται από τιμωρία στο αρχικό σχήμα.Τέλος, οι μελανόλευκοι θα κληθούν να «σπάσουν» μια αρνητική παράδοση με τον Ηρακλή, αφού σε 17 επίσημα ματς στο Καυτανζόγλειο μετρούν 12 ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια νίκη, το… 1965! 

Πιθανή ενδεκάδα: Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι, Μασάδο, Καθάριος, Σεχολάρι, Κόιτς, Μάρτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!