Γιώτης Γιαζιτζόγλου: Καταλυτικός ο ρόλος του προέδρου


Με την παρέμβαση του προέδρου της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος λειτούργησε σα "πυροσβέστης", δόθηκαν οι εκατέρωθεν εξηγήσεις και έτσι θεωρείται λήξαν το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας του Πιερικού Γιώτη Γιαζιτζόγλου και των δυο"κυρίων" που ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο...διαιτητής της συνάντησης.

Γιατί σίγουρα ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, δε το έκανε.

Έτσι μετά απο παρότρυνση του ίδιου του Γιώτη Γιαζιτζόγλου, η χθεσινή ανάρτηση που αναφερόταν στο γεγονός, αποσύρθηκε απο το Pieriasport.

Κανείς δε ζεί στο απυρόβλητο όταν παίζει ποδόσφαιρο και βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Και κανένας όμως δε μπορεί να λασπολογεί εναντίων των "εύκολων στόχων" που είναι πάντα παίκτες και προπονητής, για να αποδείξει ότι είναι περισσότερο Πιερικός ή κάτι διαφορετικό απο τους άλλους.
Απο "Πιερικάρες" είμαστε χορτασμένοι. 
Μας λείπουν οι άνθρωποι με ποιότητα, ντομπροσύνη και πραγματική, όχι επιφανειακή αγάπη για τον σύλλογο και την ιστορία του.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο μέλλον να είναι όλοι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, ειδικά όταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν ιδρώσει, ματώσει και τιμήσει με την παρουσία τους τη φανέλα της ομάδας μας. 

Διαφορετικά να είναι σίγουροι ότι θα μας βρούν απέναντι τους.

Όποιοι και να είναι, όπως και να λέγονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!