Κώστας Παπαδόπουλος: Οι παίκτες θα πληρωθούν αυτές τις ημέρες.


<<Δε θα χάσει κανένας ποδοσφαιριστής τα χρήματα του>> μας είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε συζήτηση που είχαμε μαζί του. 
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πιερικός δήλωσε πως τον ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της ιστορικής ομάδας του Πιερικού και ο τρόπος με τον οποίο θα βρίσκει πάντα τις πηγές ώστε ο σύλλογος να είναι συνεπής στις μηνιαίες υποχρεώσεις του απέναντι σε ΙΚΑ, εφορία κλπ, ώστε να μην μπεί σε περιπέτειες τύπου Διαγόρα και Εθνικού Αστέρα.

<<Κάνουμε καθημερινά μεγάλες προσπάθειες και αγώνα ώστε να εξασφαλίσουμε την διοικητική ηρεμία και τη ύπαρξη του Πιερικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτά μεταφράζονται  σε 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως με το ποσό να ξεφεύγει πολλές φορές από το συγκεκριμένο νούμερο. Χρήματα που πρέπει να πληρωθούν σε ΙΚΑ, εφορία και λοιπούς φορείς οι οποίοι αν δεν τακτοποιηθούν, δε θα έχεις το δικαίωμα να μετέχεις στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.
Κι όλα αυτά ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει μπεί ούτε ευρώ από αυτά που περιμένουμε εδώ και καιρό από τη Λίγκα για να πάρουμε ανάσες και να πληρώσουμε και τους παίκτες.
Κατανοώ ότι κάποιοι ίσως έμειναν πίσω στο κομμάτι των πληρωμών αλλά θα πρέπει να καταλάβουν κι αυτοί ότι θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον ομάδες που δε θα τελειώσουν το φετινό πρωτάθλημα λόγω χρεών και θα μείνουν ποδοσφαιριστές χωρίς στέγη με συμβόλαια στον αέρα.
Οι παίκτες θα πληρωθούν αυτές τις ημέρες.  
Αυτό είναι το σίγουρο. Όπως σίγουρο είναι ότι και ο Πιερικός τον Δεκέμβριο που δεν είναι μακριά, θα κρατήσει αυτούς τους παίκτες που θέλει και χρειάζεται και θα αφήσει αυτούς που δε μπορούν να τον βοηθήσουν για τη συνέχεια.
Οι «μικροί» ηλικιακά ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται να παίξουν και να διακριθούν σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Β΄εθνικής.
Στο θέμα του προπονητή είμαστε κοντά με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς. 
Οι διαφορές μας δεν είναι μεγάλες. Θα παίξει σημαντικό ρόλο το πώς θα αντιληφθεί την οικονομική κατάσταση και τα δεδομένα που έχει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος και ισχύουν για τους περισσότερους συλλόγους στην κατηγορία.
 Πρόκειται για έναν προπονητή που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Υπάρχει μαζί του προφορική συμφωνία και σήμερα το βράδυ θα ξεκαθαρίσει αν θα δώσουμε τα χέρια για την οριστική μας συμφωνία, ή θα τραβήξει ο καθένας το δρόμο του την επόμενη ημέρα>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!