PRE GAME

Σήμερα στο Πιερικό στάδιο κοντράρεται ο Πιερικός με την Δόξα Δράμας. Δύο ομάδες που βρίσκονται στην ίδια σχεδόν κατάσταση αγωνιστικά, καθώς κι οι δύο έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα, μένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Πιερικός αναζητά οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην ντεφορμαρισμένη αλλά πάντα επικίνδυνη Δόξα, για να πάρει ανάσα ξεφεύγοντας από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αγωνιστικά εκτός μένουν οι τιμωρημένοι από τον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, Γιαζιτζόγλου και Φαμπίνιο, όπως κι οι τραυματίες Βασιλειάδης, Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείτε από τους : Τόλιος, Παπατολίκας, Παπαστεργίου, Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δήμου, Κωτσιόπουλος, Ίτσιος, Δεσποτόφσκι, Λόπεζ, Νίκου, Καθάριος, Σεχολάρι, Κόιτς, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Ντάνι.


ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Τόλιος,Καρτσαμπάς,Ντόικιτς,Δήμου,Νίκου,Λαζαρίδης,Λόπεζ,Παπαστεργίου,Κόιτς,Σεχολάρι,Μάρτιν

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ : Άλλο ένα ιστορικό ματς αύριο, μετά από αυτό της προηγούμενης Κυριακής με τον Απόλλων Σμύρνης. Πιερικός και Δόξα Δράμας θα αναμετρηθούν αύριο για 33η φορά στην ιστορία τους. Με μια προϊστορία μεγάλη, όπου έπαιξαν 32 φορές μεταξύ τους, από τις οποίες τις 10 στην Α' Εθνική, 16 στην Β' και 4 στην Γ', καθώς και 2 φορές στο κύπελλο. Με τον Πιερικό να υπερέχει με 14 νίκες, 7 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ 11 φορές έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα της Δόξας Δράμας. Επίσης υπέρ του Πιερικού είναι και τα τέρματα, με 41-32. Στο Πιερικό Στάδιο συγκεκριμένα έχουν παιχτεί 16 αγώνες, με τον Πιερικό να μετρά 11 νίκες, 2 ισόπαλα ματς και 3 νίκες έχει η Δόξα, με τα τέρματα συντριπτικά υπέρ του Πιερικού, 30-12.

ΛΕΠΤΟMEΡΕΙΕΣ : Ενδιαφέρον παρουσιάζουν αύριο οι θέσεις των επισήμων, καθώς σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες, ίσως εκεί δούμε τον καινούργιο προπονητή του Πιερικού, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει την ομάδα πριν αναλάβει. Τις περισσότερες πιθανότητες πλέον για τη θέση του προπονητή έχει ο Γιώργος Καμπερίδης, με τα τελευταία στοιχεία που έχουμε. Επίσης αύριο θα δούμε παλιούς γνώριμους από την θητεία τους στον Πιερικό, όπως οι Γουμάγιας,  Ιντζόγλου, Κοντέων,  Πουλάκος, Καμινιώτης, Θάνος, όπου αναμένεται τουλάχιστον πέντε από αυτούς να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.  Ο Χρυσοβαλάντης Βράκας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Καμπούρης και Δοσκόρης, των συνδέσμων Ευβοίας και Φθιώτιδας αντίστοιχα, ενώ 4ος θα είναι ο Σέζος, του συνδέσμου Κιλκίς. Παρατηρητής του αγώνα ο Φωτιάδης του συνδ. Σερρών.


Οι τιμές των εισιτηρίων :
ΘΥΡΑ 3 (VIP) : 15 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 2-4 (Σκεπαστή) : 10 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 5-6 : 3 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 5-6 : 2 ευρώ (στρατιωτικά-φοιτητικά)

ΟΛΟΙ οι μαθητές (έως 18 ετών) θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ από τις θύρες 5 και 6.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα τοποθετηθούν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3 (VIP) : διαρκείας 500 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 2-4 (Σκεπαστή) : διαρκείας 100 ευρώ
ΘΥΡΑ 5 : διαρκείας 50 ευρώ
ΘΥΡΑ 6 : διαρκείας 40 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!