Η συμμετοχή μιας κοπέλας σε μία ομάδα ποδοσφαίρου



Η ομάδα ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ προσκαλεί κορίτσια από δώδεκα ετών και άνω που παίζουν ή θέλουν να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο να έρθουν στην ομάδα μας.

Για να παίξει κάποια κοπέλα ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο σωματότυπο. Δεν χρειάζεται να είναι ψηλή ή αδύνατη, μυώδης ή γρήγορη. Μπορούν να παίξουν εξίσου καλά όλες οι κοπέλες, ανάλογα βέβαια με το ταλέντο και την προσπάθεια στις προπονήσεις.

Η συμμετοχή μιας κοπέλας σε μία ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να είναι αρκετά σημαντική για την ικανοποίηση των ψυχολογικών και φυσικών αναγκών της ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι οι γυναίκες μετά τα 12 τους επιδίδονται σε κινητικές δραστηριότητες όλο και λιγότερο.

Το ποδόσφαιρο συνεπώς βελτιώνει την υγεία τους και κυρίως την διάθεσή τους.
 
Η άσκηση της προσδίδει ευεξία και αισιοδοξία που οδηγεί σε συγκρατημένες αντιδράσεις στις εξωτερικές αντιξοότητες και άρα λιγότερα νεύρα και γκρίνια.
 
Οι γυναίκες που γυμνάζονται είναι αποδεδειγμένα περισσότερο ήρεμες και χαρούμενες από όσες αποφεύγουν την άσκηση. Επίσης έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. 
Συνεπώς κάθε αθλητική δραστηριότητα ταιριάζει και είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα και με την σειρά του και το ποδόσφαιρο.

katerinigoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!