Προβλήματα και καθόλου ουσία (0-3)



Ένας «άχρωμος», «άγευστος» και «άοσμος» Πιερικός, μια ομάδα εμφανώς καταβεβλημένη από τα γνωστά της προβλήματα, χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος, χωρίς ουσία και ποιότητα στο παιχνίδι της, γνώρισε δίκαια την ήττα από την Δόξα Δράμας που δεν ήταν κάτι το ξεχωριστό στην αναμέτρηση της Κατερίνης. Είχε απλά περισσότερη πίστη για το αποτέλεσμα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Πιερικού που εκτός των άλλων, έπαιζε με λάθος τρόπο αφού ήταν λάθος στημένος  στον αγωνιστικό χώρο.
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι από μέτριες εώς κακές στο παιχνίδι τους και να ταλαιπωρούν τους φιλάθλους με το θέαμα που πρόσφεραν σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το άσχημο είναι ότι από τη μετριότητα δε ξέφυγαν αυτή τη φορά ούτε τα νέα παιδιά της ομάδας, τα οποία αν μη τι άλλο θα πρέπει να ξεπερνάνε πάντα τον εαυτό τους αν θέλουν να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα και να διεκδικήσουν μια καλύτερη ποδοσφαιρική ημέρα στην καριέρα τους.
Ο τρόπος παιχνιδιού του Πιερικού ήταν από την αρχή λάθος. Κι αυτό φάνηκε καθαρά όταν ο αντίπαλος προπονητής Τζαναβάρας διάβασε το παιχνίδι και κατάλαβε το πόσο ακίνδυνος εώς ανύπαρκτος ήταν επιθετικά ο γηπεδούχος.

Το 3-4 2-1 σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε αυτό που θα ήθελε αγωνιστικά η ομάδα της Κατερίνης με τον Ντάνι για μια ακόμη φορά απελπιστικά μόνο του μπροστά και αποκομμένο από την υπόλοιπη ομάδα να παλεύει ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της Δράμας και να διεκδικεί χαμένες μπαλιές από το πουθενά.
 Στο δεύτερο μέρος έτσι ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι, το οποίο άλλαξε μόνο όταν τραυματίστηκε και βγήκε ο Νίκου. Οι γηπεδούχοι γύρισαν στο γνώριμο 4-42 με τον Ντάνι να παίρνει βοήθειες από τον υψηλόσωμο Δήμου που πέρασε μπροστά. Εκεί ο Πιερικός πίεσε, είχε δοκάρι με τον Σεχολάρι και έδειξε πως μπορεί να ισοφαρίσει αφού έχανε από το 67΄ 0-1 με το γκολ του Κάπελ (ο οποίος είχε μπεί αλλαγή για τους Δραμινούς,με τον Τζαναβάρα να κάνει το αυτονόητο και να βάζει ένα γρήγορο επιθετικό απέναντι σε μια άμυνα που έπαιζε στην ευθεία με 3 ψηλούς αμυντικούς),  κι αφού δε λειτούργησαν σωστά τα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή του Τόλιου.
Δυστυχώς η όποια προσπάθεια έγινε δεν απέδωσε και ήρθε στο  87΄το δυνατό σουτ του Ταραλίδη να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Κάπελ και πάλι, χωρίς να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πέρα από την ταχύτητα του, κατάφερε στο 89΄να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να βυθίσει τον Πιερικό ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια.
Χωρίς μεγάλα λάθη για τις δυο ομάδες ο διαιτητής Βράκας που κιτρίνισε τους  Λαζαρίδη, Κόιτς, Δήμου  για τον Πιερικό και  Κοντέων, Στεργιανό και Ιντζόγλου για τη Δόξα.
Ανάλογα κινήθηκαν και οι βοηθοί Καμπούρης(Εύβοιας) και  Δόσκορης (Φθιώτιδας).

Πιερικός (Γιάγκος-Συμεωνίδης): Τόλιος, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ντάνι, Λόπεζ (60' Δεσποτόφσκι), Παπαστεργίου (71' Σεχολάρι), Καθάριος, Δήμου, Λαζαρίδης, Κόιτς, Νίκου (65' Καραγκούνης).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Πουλάκος (80' Θάνος), Περπερίδης (46' Κάπελ), Στεργιανός (71' Γκαρακλίδης), Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!