ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (PRE GAME)

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ : Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ίτσιος, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την επιτυχία με τη Νίκη Βόλου, καλείται να πάρει η ομάδα της Κατερίνης, στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον φορμαρισμένο Εργοτέλη. Το γεγονός ότι οι Κρητικοί έχουν κάνει το απόλυτο («τρία στα τρία») και δεν έχουν χάσει βαθμό, αποτελεί επιπλέον δέλεαρ για τους παίκτες του Νίκου Γκουλή, που και πάλι στηρίζουν πολλά στην ώθηση της έδρας. Άλλωστε, συγκριτικό πλεονέκτημα των μελανόλευκων είναι οι μέρες ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο (ο Εργοτέλης έπαιξε την Τετάρτη), αφού μεσοβδόμαδα είχαν το ρεπό για τον πρώτο γύρο. Εκτός μάχης για τον Πιερικό θα μείνουν οι ανέτοιμοι Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης.Στην αποστολή μετέχουν οι Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ίτσιος, Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Καθάριος, Ντάνι, Σεχολάρι, Παπατολίκας, Παπαστεργίου, Δήμου, Κωτσιόπουλος, Κόιτς, Λόπεζ, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Νίκου, Βραχνός, Παπατόλιος.Όσο για το Κύπελλο, οι Κατερινιώτες θα αντιμετωπίσουν σε μονό παιχνίδι για την πρώτη φάση τη Δόξα Κρανούλας εκτός έδρας, ενώ αν προκριθούν θα αναμετρηθούν με τον Λεβαδειακό σε διπλά ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!