Καθάριος: «Απέκτησε…ώθηση ο Πιερικός»

Ένας από τους γηγενείς παίκτες των «μελανόλευκων», που έχουν πάρει ήδη φανέλα βασικού είναι ο Παύλος Καθάριος.
Ο 20χρονος δεξιός εξτρέμ, που τα προηγούμενα χρόνια ξεχώρισε στην κατηγορία με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα, αποκτήθηκε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με τη μορφή δανεισμού από τη SKODA Ξάνθη.
Ο Καθάριος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Πιερικού στην πρώτη φετινή νίκη, την Κυριακή με 2-0 επί της Νίκης Βόλου στην Κατερίνη και μιλά στη mikriliga.com για τις προεκτάσεις αυτής της επιτυχίας: «Σίγουρα αυτό το τρίποντο μας δίνει ώθηση, κουράγιο και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, που προμηνύεται δύσκολη.

Ήταν μια σημαντική επιτυχία… ψυχολογίας, απέναντι σε μια ενισχυμένη και φιλόδοξη ομάδα, όπως η Νίκη και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχή και τη δύναμη. 
Αποδείχθηκε ότι ο Πιερικός ήταν απόλυτα έτοιμος, αγωνιστικά και τακτικά, και φτάσαμε στο στόχο μας.
Φετινός μας στόχος είναι να δημιουργηθεί μια νεανική ομάδα με προοπτικές για το μέλλον και με παίκτες που προέρχονται από την Πιερία. Θέλουμε να κυνηγήσουμε ένα καλό πλασάρισμα στην κατάταξη, με κύριο συστατικό την διάθεση για δουλειά και βελτίωση, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και την… ψυχή που δίνουμε σε κάθε ματς».
«Για τον αδερφό μου»

Ερωτηθείς για το αν θέλει να αφιερώσει κάπου αυτό το τέρμα, ο Παύλος Καθάριος ανέφερε: «Θα ήθελα να το αφιερώσω στον αδερφό μου, Νίκο, που παίζει στον Πανθρακικό και είχε γενέθλια την Κυριακή.
Με στηρίζει συνέχεια σε ότι και να κάνω, όπως και η υπόλοιπη οικογένειά μου. Τη νίκη την αφιερώνω στον κόσμο του Πιερικού, γιατί η στήριξή του είναι σημαντική και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι.
Προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή σεζόν και το καλοκαίρι να επιστρέψω πιο έτοιμος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα».
«Χωρίς φαβορί με Εργοτέλη»
 Όσο για τη «μάχη» της Κυριακής, με τον φορμαρισμένο Εργοτέλη εντός έδρας, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο ματς και για τους δυο και εκτιμώ ότι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη, δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια ματς.
Σημασία έχει ποιος το θέλει παραπάνω. Το ότι εμείς την Τετάρτη έχουμε το ρεπό του πρώτου γύρου είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για εμάς, τουλάχιστον στη θεωρία.
 Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο την Κυριακή μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε, έτσι όπως είναι το πρόγραμμα των αγώνων, οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι κοινά για κάθε ομάδα».
*Για την αναμέτρηση της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας, Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης, που παραμένει τραυματίας.
Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!