Ντάνι έξω - Δήμου μέσα

Με προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης στην Φυλή συνεχίζονται οι προπονήσεις στο στρατόπεδο του Πιερικού.Ο Νίκος Γκούλης σε ομιλία του προς τους παίκτες,τους ζήτησε την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στην ομάδα του Θρασύβουλου,μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που παραλίγο να έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ριζούπολης, απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. 
Όλοι πιστεύουν στο διπλό, που θα ανεβάσει την ομάδα βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για τη συνέχεια. Στα αγωνιστικά θέματα,ο Παύλος Δήμου εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Γκουλή, όπου μαζί με τον Ντόικιτς στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν το βασικό αμυντικό δίδυμο την φετινή χρονιά. Πάντως δεν αποκλείεται να εμπιστευτεί και πάλι τον Καρτσαμπά αντί του Δήμου, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε την Παρασκευή.Ένα σημαντικό πρόβλημα μπροστά είναι αυτό του Ντάνι ο οποίος θα λειψει για 3 ημέρες από την ομάδα λογω ενως μικρού διαστρέματος  Ελευθεριάδης δεν υπολογίζεται ακόμα, καθώς δεν είναι στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας και φυσικά ο Καρακατσάνης που είναι μακροχρόνια τραυματίας.
Αύριο περισσότερες λεπτομέρειες για το ματς,με προϊστορία και πιθανή ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!