Γκουλής: Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος!

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για το στόχο του Πιερικού, τις ομάδες της Football League και τη Νίκη Βόλου.

Για το ξεκίνημα του Πιερικού, είπε:«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα με ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το πάθος που είχαμε».

Για τον στόχο της ομάδας, σχολίασε: «Στόχος είναι να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε με τα νέα παιδιά, κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια. Είναι ένα πλάνο που πρέπει να διατηρηθεί και θέλει υπομονή και δουλειά. Θα τα καταφέρουμε γιατί τα δύσκολα μας κάνουν πιο συγκεντρωμένους».

Για τις ομάδες της Football League, ανέφερε: «Είναι ένα γκρουπ ομάδων που έχουν ενισχυθεί με παίκτες από Σούπερ Λιγκ με σκοπό την άνοδο. Όλες οι ομάδες έχουν να παρουσιάσουν κάτι, όπως και ο Πιερικός φυσικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!